Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

rozajerycha 21:29, 23 cze 2013

Marzenko nie powiedziałam osobiście,ale Twój dom i posesja jest wzorem do naśladowania zawsze z ciekawością wchodzę na Twój wątek .Widzę,że jest coraz piękniej .
Cieszę się,że mogłam zobaczyć i uściskać Cię
Tulę i pozdrawiam
Martek
Megi 23:12, 23 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Miskanty ML dzisiaj. W tle za nimi rosną grosse fontaine i silberfeder

A tu rok temu zaraz po posadzeniu w czerwcu

Jedno i drugie zdjęcie z czerwca.... dzieli je tylko 12 miesiecy, kilka litrów florowitu i kilka m3 wody

Super !
dobrze nam radziłaś z tymi miskantami, ja też będę cierpliwie czekała na rozrost moich mini okazów
Sebek 23:19, 23 cze 2013

Z tymi miskantami....ja nie wierzę......Moje stanęły w miejscu i koniec - ale florovit dostały chyba tylko raz.....Ale jeszcze magiczną i rosahumus....No trudno - nie lubią mnie i już
Margarete 23:40, 23 cze 2013

Marzenko - dla mnie to też była duża przyjemnośc poznac cie osobiście. Jesteś bardzo sympatyczna soba a w realu wyglądasz jeszcze piękniej niz na avatarku... Szkoda że czas był taki nieubłagany i nie dało sie dłużej pogadać...ale i tak ciesze sie że poznałam tak wiele sympatycznych osób i widziąłm cudne ogrody.
polinka 08:34, 24 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Miskanty ML dzisiaj. W tle za nimi rosną grosse fontaine i silberfeder

A tu rok temu zaraz po posadzeniu w czerwcu

Jedno i drugie zdjęcie z czerwca.... dzieli je tylko 12 miesiecy, kilka litrów florowitu i kilka m3 wody

Będę powrać do tych zdjęć jak tylko nadejdzie gorszy dzień Jak spoglądam na moje małe trawki to zastanawiam się czy to możliwe, aby w następnym roku były takie piękne! Jednak florovit czyni cuda
Dziękuję Marzenko za optymistyczne foty
Ewa 08:39, 24 cze 2013

Marzenko czekałam ..... więc muszę przyjechać jednak do Ciebie .... a w jakim terminie mogłabym....????
Całuski! fajnie Was takich czarujących widzieć na zdjęciach
atena35 09:17, 24 cze 2013

Marzenko Ciebie jedną rozpoznałam na zdjęciach ze Święta Róż bez czytania kto to
Ale wszędzie emocje, aż huczą
magnolia 09:31, 24 cze 2013

Wpadłam w sobotę na moment na forum, ale miałam tylko chwile , a tyle do napisania tylu osobom .
Tobie chciałam napisać że jesteś taka jak się spodziewałam- jak Twój ogród- oroczy, kobiecy , ale z pazurem, dynamiczny.
Oczywiście mam niedosyt spotkania.
Buziak
Debra 10:42, 24 cze 2013

Marzenko, zagladam do Ciebie bardzo często, próbowałam poznać historię powstawania Twojego ogrodu, ale wciąż jestem gdzieś ....po drodze Sporo tego

Jedno wiem na pewno - gabiony to moja miłość od pierwszego wejrzenia, rzeczywiście pasują niezwykle do stylu Twojego domu. Też jest oryginalny bardzo.

Miło było poznać Cię, chociaż to wszystko to było tak jak w kalejdoskopie. Strasznie na szybko

Pozdrawiam
Joaska 10:43, 24 cze 2013

Marzenko, powiem tak Sebek ma racje zdjęcie z miskantami nie może byc prawdziwe...... u mnie moje miskanty tez stwierdziły że rosnąć w tym roku nie bedą maja po 30 cm i tak juz od dłuższego czasu ani drgną,.......