Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Tess 07:15, 10 cze 2015

Magda, sadź zawilce. Kwitną jeszcze wówczas, gdy mało co już w ogrodzie kwitnie.
siakowa 07:56, 10 cze 2015

byłam widziałąm powzdychałam ale pozdrowienia dopiero teraz zostawiam
atena35 08:40, 10 cze 2015

A propos herbatek, wrotycz zanim na liście wylałam sama spróbowałam ... paluszkiem

Zawilce cudne na zdjęciu od Magnolii widziałam, tylko nie pamiętam u kogo wstawiła.
Ensata 08:46, 10 cze 2015

Ja wczoraj wyciagnełam wódkę, bo odkażałam narzędzia po cięciu. Koleżanka tez sie pukała w czoło

Z czym w koncu sadzisz te zawilce?
beta 08:51, 10 cze 2015

Ensata napisał(a)
Ja wczoraj wyciagnełam wódkę, bo odkażałam narzędzia po cięciu. Koleżanka tez sie pukała w czoło

a ja myślałam, że w desperacji jakiejś po tę wódkę sięgnęłaś....że jakieś plagi czy cuś jeszcze innego...a ta narzędzia odkażała
pozdrawiam
Magda70 08:55, 10 cze 2015

Malgosik napisał(a)
ha ha ha
uśmiałam się z reakcji koleżanki
tylko przypadkiem nie pij tej herbatki tymiankowej, bo ponoć to mocne stężenie ziół przede wszystkim i krzywdę można sobie zrobić

Na szczęście mam inne trunki do picia w domu

aleksandra_g napisał(a)
dokuczaczu ty! się zamknę w sobie i przestanę się odzywać, zobaczysz!

Oj...no co Ty...ja tak pieszczotliwie do Ciebie a ty co?! Nie zamykaj się tylko otwieraj! Zwłaszcza nogi bo to już niedługo...ależ nie mogę sie doczekać

leon60 napisał(a)
no jestem na czasie dziś posadziłam ML z zawilcami

Ty to jesteś przed czasem! Ja nie wiem czy Cię kiedyś dogonię

tusiawka napisał(a)
Muszę się cofnąć zdjęcia z namiotów zobaczyć.
Czosnków masz sporo i robią fajny efekt.
Grabowa świetnie się prezentuje.

A cofaj

babka napisał(a)
Mam zawilce Honorine Jobert i mam też ML ale pomysłu nie miałam i nie wpadłabym na to, że można je tak pięknie połączyć.
Magda, jak dobrze że Cię mam

A powiedz mi kiedy wiadomo, że można już ciąć
czochy ? po czym poznać ?

O jestem komuś potrzebna
Czochy już Ci przekwitły?? Są zielone teraz? Jeśli Ci się nie podobają to już mozesz ciąć...aby roślina na nasiona się nie wysilała.
Magda70 09:01, 10 cze 2015

Tess napisał(a)
Magda, sadź zawilce. Kwitną jeszcze wówczas, gdy mało co już w ogrodzie kwitnie.

Madzenka napisał(a)
Mam zawilca whirewind a myslalam, ze to Honorine jobert, po trzech sezonach mnie oświeconO na O. Sadz miskanty z zawilcami nawet tymi przydrożnymi bladorózowymi. Mam tylko morning light z zawilcami
To piekne połączenia

Dziewczyny, zawilce wczoraj zamówiłam. Właśnie te Whirlwind I dziś już mam info, że paczka gotowa do wysłania
A co do traw...to myślę, dumam...poczekam...

siakowa napisał(a)
byłam widziałąm powzdychałam ale pozdrowienia dopiero teraz zostawiam

A do czego tak wzdychałaś?? Toć zdjęć facetów u mnie nie ma

atena35 napisał(a)
A propos herbatek, wrotycz zanim na liście wylałam sama spróbowałam ... paluszkiem

Zawilce cudne na zdjęciu od Magnolii widziałam, tylko nie pamiętam u kogo wstawiła.

I jak w smaku?! Ale on bez alkoholu to pewnie nie smakował
Magda70 09:04, 10 cze 2015

Ensata napisał(a)

No to widzę, że masz takie same koleżanki jak ja
Zawilce nie wiem z czym...na razie same Może ze stipą?? Bo mam jej jeszcze dużo...może z seslerią jesienną...może z drżączką?? Miskanta ML też mam

Ale my tu pitu pitu...doszedł ten karmnik?????
babka 09:15, 10 cze 2015

atena35 napisał(a)

U kokochy

Madzia bez Ciebie ani rusz

Czochy jeszcze fioletowe, czyli czekać aż zzielenieją tak? Jeśli teraz zetnę to suszki zachowają kolor ?

Ciekawam jak skomponujesz swoje zawilce. Ja w nast roku zrealizuję pomysł bo miskanty jeszcze nie do podziału a teraz w hortensjach siedzą
siakowa 09:23, 10 cze 2015

Magda70 napisał(a)

A do czego tak wzdychałaś?? Toć zdjęć facetów u mnie nie ma

toć ja wrażliwa na piekno nie tylko męskie