Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 12:22, 04 kwi 2016

beta napisał(a)

trzymam kciuki....jak eksperes to pewnie zdąży
ja w tym roku tez prawie nic nie pichce....Teściowa zaprosiła nas na niedzielę i popiekła nam mięsa i pasztet ...mi zostaje tylko jakaś sałatkę, jaja i ciacho upiec
buziaki Madziulka

Karta jeszcze nie doszła...kurier mnie nie mógł znaleźć. Juto niby będzie
Magda70 12:23, 04 kwi 2016

Sebek napisał(a)
Karta kredytowa... Moja współlokatorka spłaca ja do dziś a ja do dziś nie wiem czemu debetową nie można często zapłacić za różne rzeczy... Jakiś marny ze mnie ekonomista, musze się douczyć

Ja też nie wiem i nie rozumiem...ale cóż. Trza się było z nią przeprosić
Magda70 12:23, 04 kwi 2016

MAD napisał(a)
Kciuki za kartę zaciskam. Oby zdążyli. Ja w zeszłym roku moją nożyczkami potraktowałam.

Jak wróce to też ją tak potraktuję
Magda70 12:25, 04 kwi 2016

jazzy napisał(a)
I ja trzymam kciuki i wyjazdu bardzo zazdroszczę Tęsknię za ciepłymi klimatami, a przez budowę domu już z 5 lat nie byliśmy za granicami naszego pięknego kraju.
Ale co tam, kiedyś sobie odbijemy

Odbijecie sobie...my też kilka lat siedzieliśmy w domu bez wyjazdów niestety...wiecznie były inne wydatki. Teraz już się jakoś ułożyło
Magda70 12:26, 04 kwi 2016

AgataP napisał(a)

Super, więc lecę sobie wymierzyć w ogródku, zmówiłam mniejsze niż Twoje
ale za to 3 szt
Masz jeszcze inną odmianę?

Nie , mam tylko te dwa jarząby.
A daj namiar gdzie zamawiałaś. Ja musiałam w szkółce błagać aby przywieżli bo w necie nigdzie nie było.
Magda70 12:26, 04 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
I ja w tym roku mam spokojne świeta
Tylko mama i teściowa na pogaduchy wpadną w niedzielę ,a w poniedziałek pojedziemy połazić nad morze

Magda70 12:27, 04 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
U mnie karty ma tylko M, ja się swoich pozbyłam coby nie kusić losu

Jadę na święta do mamy, z bagażnikiem jedzenia bo mama nie wychodzi z domu...

ech...no własnie przychodzi kiedyś taki czas. Życie.
Buźka.

Madzenka napisał(a)
A gdzie Madzialena?

Lata to tu to tam...i nie wyrabia na zakrętach
Magda70 12:30, 04 kwi 2016

butterfly napisał(a)
Magda, na co wymieniałaś Beatlesy?
Pamietam twoją akcję w tamtym roku, ja jeszcze wtedy łudziłam się że ze swoją dam radę... dziś brutalne zderzenie z rzeczywistością...

trudno ją było wykopać? odnogi ma koszmarne....

leon60 napisał(a)
Beatko z tego co pamiętam to wymieniła na seslerię skalną

Dokładnie. U mnie sesleria skalna zastąpiła ślicznego beatlesa...

Kopało się ciężko....rozłogi były wszędzie. A ja dodatkowo kamyk mam na tej rabacie więc podwójnie ciężko było. W sumie to eMa wołałam do pomocy aby kopał bo sama rady nie dawałam w pewnym momencie.

Zostawiam ją tylko na jednej rabacie wraz z bukszpanami - bo tam jestem w stanie ją opanować.
Magda70 12:31, 04 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
pije

Oj...przed Tobą nic się nie da ukryć. Rentgena masz cy co?!
Magda70 12:32, 04 kwi 2016

butterfly napisał(a)
zeskrob sobie mydło takie w kostce, tak aby wiórki za paznokcie się dostały i potem szczoteczka w ruch

odpoczywaj

zadziałało! Idealnie nie wyszło ale lakierem zakryłam niedociągnięcia