Czeeeeeeeeeeeesc Niska trafka: jak niska i czy musi byc zolta, kepowa czy rozlazla Siem pokombinuje
A co tu się dzieje !!
Madzia przybiegłam zobaczyć co się dzieje, płyt już nie będę chwalić i tak każdy ci ich zazdrości tak jak warzywnika, zakątki superowe, a kulki buksikowe śmiało nożycami takimi dłuższymi, wczoraj właśnie ciachałam, bo chciałam przed deszczami zdążyć i udało się, pozdrawiam
Witaj Madziu Warzywnik rewelacyjny i jesli pozwolisz odgapię na przyszły rok a ogród dopieszczony w każdym zakątku bardzo mi się podoba. Muszę obsadzić nową rabatę a weny brak... może mi coś doradzisz Pozdrawiam i miłego dnia życzę Ola
Pozdrowionka zostawiam i miłego dnia życzę
Byłam, poczytałam i buziole zostawiam
doberek
Macham
Hej, ogród wypieszczony - widać ogrom pracy ..... znam to ...! jestem z Koszalina - pochwal sie kochana , gdzie nabywasz takie ładne rośliny np .miłorzemby , czy aby w CYPRYSIE ?? pozdrówka ...
Ja i macham i bussiam i zazdraszczam...a co,wolno mi
Czeeeeeeeeeść żółta, troszkę wyższa od konwalnika...reszta nie ma znaczenia generalnie... Teraz kombinuj
Ale wymyslila Takie rzeczy tylko w Erze Kup se Hakone All Gold. Jest wyzsza od konwalnika, wsciekle zolta i pieeekna. Ale moge szukac dalej