Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 23:04, 25 cze 2013

carex everillo mam...ale on wyższy jest....
ale jaki ładny
Mala_Mi 23:15, 25 cze 2013

Era jest.... chociaż sie połączyła z Centusiem Ale one takie małżeństwo z rozsądku

Bociek dobrze gada.. Hakone soć tam żółte.. tylko wolno rośnie .. mam i wiem.....
Madzenka 06:42, 26 cze 2013

Nie doczekam się na zdjęcia...
Rench 16:23, 26 cze 2013

Pozdrawiam
popcorn 18:31, 26 cze 2013

zaglądam, pozdrawiam!
anula_wn 18:53, 26 cze 2013

Magda70 napisał(a)

jeju jakie to cudne !!! Magda, jak z katalogu
chyba Cię przeoczyłam.... ;// zapisuję wątek i lukam dalej
anula_wn 19:00, 26 cze 2013

Madzia, no że ja Cię dotąd nie podglądałam....błąd ! i to duży !!! biję się w 4 litery i się poprawiam
po pierwsze masz cudnie
po drugie warzywnik....szok !
po trzecie - powiedz mi jak dajesz radę z modrzewiem w kamyczkach...? to możliwe do ogarnięcia?

ja mam kamyki w jednym miejscu z tujami obok i ..... wrrrr, nie znoszę tego ogarniać !

pozdrawiam i będę zaglądać bo masz ślicznie !!!
bociek 19:20, 26 cze 2013

Madzia, mala jest kosmatka zolta Wintergold, taka niziutka, kompaktowa i zimozielona, ale nie bedzie Pani zadowolona raczej, ja mam zielona i jakos szalu nie ma. Carexy zolte, hmmmm, z zimowaniem moze byc roznie. Jeszcze jest prosownica rozpierzchla Aureum, ale nic nie miem powiedziec o tej trawce, nie posiadam.
Ja osobiscie posadzilabym hakone, odmiane All Gold - mam jej sporo i moim zdaniem jest swietna, ona az swieci na rabacie, wiosna szybko rusza.
Albo zamiast traw daj trzmieline, mozesz ja przeciez nisko ciac
Magda70 21:32, 26 cze 2013

asc napisał(a)
Era jest.... chociaż sie połączyła z Centusiem Ale one takie małżeństwo z rozsądku

Bociek dobrze gada.. Hakone soć tam żółte.. tylko wolno rośnie .. mam i wiem.....

Trzeci głos za hakone....all gold....trafiony zatopiony
Marzena2007 napisał(a)
Nie doczekam się na zdjęcia...

Doczekasz

Dziś coś tam fotnęłam...kilka zdjęć zdążyłam zrobić bo po pierwsze u nas pada już drugi dzień...a po drugie bateria padła...ona wie kiedy...
anula_wn napisał(a)
Madzia, no że ja Cię dotąd nie podglądałam....błąd ! i to duży !!! biję się w 4 litery i się poprawiam
po pierwsze masz cudnie
po drugie warzywnik....szok !
po trzecie - powiedz mi jak dajesz radę z modrzewiem w kamyczkach...? to możliwe do ogarnięcia?

ja mam kamyki w jednym miejscu z tujami obok i ..... wrrrr, nie znoszę tego ogarniać !

pozdrawiam i będę zaglądać bo masz ślicznie !!!

po pierwsze może i błąd...też się biję bo pewnie też przeoczyłam coś ciekawego u innych...ale inaczej się chyba nie da...doba za krótka...

po drugie modrzewie...no cóż...igiełki po jakimś czasie się rozkładają, coś tam pograbię i nie ma co narzekać ...a teraz tam rozplenica rośnie i mam nadzieję, że nie będzie widać igiełek...Troszkę te modrzewie nie przemyślane ale to błędy "młodości"

po trzecie dzięki i też pozdrawiam
ka1sia 21:35, 26 cze 2013

A ja po pierwsze bardzo serdecznie Cię pozdrawiam a po drugie macham!