Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 19:34, 16 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Świetne te warzywniki, ja raczej też o warzywach nigdy nie myślała, ale powoli powoli zaczynam

hehe...ja tez nie myslalam...kiedys....a potem co roku coś dochodzilo
Magda70 19:36, 16 sty 2013

bociek napisał(a)
Ja przez Was zawalu dostane. No i co narobilyscie, wstreciuchy. Tesciowa mi nie daruje jak sobie zrobie taki warzywnik.... Okrutnice, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, muszem miec warzywnik Skrzynkowy

Też Cię Boćku lubimy....ale ile można teściową wykorzystywać co? Odciążyć trza hihihihihhii
I tylko nie Okrutnice! My Księżniczki
Magda70 19:38, 16 sty 2013

No to gdzie ja mam takowe u siebie pomieścić .... hmmm chyba muszę sąsiada z ogrodzeniem przesunąć .....

Syla...jak mawia mój Żon jak się popieści to się zmieści
Magda70 19:39, 16 sty 2013

gusiarz napisał(a)
Piękne te warzywniaczki - szczególnie ten na drugiej fotografii baaardzo mnie się podoba
Sylwia - a u Ciebie przecież tyle terenu - a jak potrzeba - eksmituj sąsiada

No..jak się nie zmieści to z sąsiadem zagadaj...
Zeta 19:44, 16 sty 2013

Magda70 napisał(a)

jak to zabrzmiało...hmmmm.

Ewalm, nie znasz naszych Zonow spod oltarza? Hmm...

Taa zabrzmiało i na tym się skończyło...
Grypa żołądkowa dorwała mego Żona....

Uuu Żon niedysponowany to Ty masz wolną noc na ogrodowisko

I co mam Ci napisać...

A więc nie dość , że zyganko go wzielo wczoraj to dziś wywiozłam Żona do szpitala i wiecej nocek będę sama....ale czy podołam ogrodowisku? Hmm nie wiem bo teraz nie dość , że w domu sama to i w pracy sama

Operacja planowana ale nieplanowana...nagłe wezwanie do szpitala i mus w ciągu 2 godz się stawić...

Uuuu to chyba niepopisałam się myślałam że to tylko trzydniówka.....i po kłopocie ...a to jakaś poważna sprawa.....no ja to jak coś palnę no sorki ...ale będę kciuki trzymać żeby dobrze było....mam nadzieje że nic poważnego
Magda70 19:54, 16 sty 2013

Zetka...nie stresuj się bo zmarszczki Ci się robią

Haha...on poszedł na planowaną operację kolana...czekal na nią od października i tak się zbiegło wszystko w czasie po prostu...czysty przypadek.

Bo operacja planowana była ale nie znany był termin....wykruszył się jakiś inny pacjent i Żon wskoczył na jego miejsce...tak nagle dziś....
Dlatego będę więcej nocek sama

Ulżyło troszkę??
iza_1611 19:55, 16 sty 2013

Zeta 19:56, 16 sty 2013

Niop ... będę Ci towarzyszyć.....cobym się lepiej poczuła....i cobyś samotna nie była
Magda70 19:59, 16 sty 2013

Ty mi w kuchni możesz potowarzyszyć....salatkę chcialam se na jutro zrobic i pupci mi się ruszyć nie chce....z fotela...
Zakupy rzuciłam w kuchni, młoda lekcje odrabia a matka buszuje...w netcie a nie w kuchni...

Zeta 20:01, 16 sty 2013

No nie trafiłaś na salatkach to ja siem nie znam ...to Ty jesteś spec od warzywniaka ...hahahah ja mogę Ci kawę zrobić cobyś dłużej na forum wytrzymała hahahahah