Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 16:46, 02 lut 2014

Bogda napisał(a)
wiosna, wiosna...

Magdalen, ile Cię kosztowały te dechy na skrzyneczki?

Bogda...nie pamiętam. Słowo...Zapytam później eMa i napiszę Ci
beta 16:54, 02 lut 2014

ja cieeee...normalnie wiosna u Ciebie..a ten Twój warzywnik to nieustannie mnie zachwyca...i jestem taka dumna, ze na własne oczęta go widziałam...córcia wróciła? cała i zdrowa?...pewnie pięknie opalona?

a skąd wiesz, że w piątek się byczyłam?...postanowiłam uczcić ostatni dzień ferii z rodzinką...do dziś to czuję....

dziś po sklepach latałam...wiesz, mam pretekst..wesele...a że przy okazji trampki sobie kupiłam, to się nie liczy

buziaki niedzielne ślę

może w tygodniu Krystian po nasioinka wpadnie...ale dam znać
Magda70 16:59, 02 lut 2014

beta napisał(a)
ja cieeee...normalnie wiosna u Ciebie..a ten Twój warzywnik to nieustannie mnie zachwyca...i jestem taka dumna, ze na własne oczęta go widziałam...córcia wróciła? cała i zdrowa?...pewnie pięknie opalona?

a skąd wiesz, że w piątek się byczyłam?...postanowiłam uczcić ostatni dzień ferii z rodzinką...do dziś to czuję....

dziś po sklepach latałam...wiesz, mam pretekst..wesele...a że przy okazji trampki sobie kupiłam, to się nie liczy

buziaki niedzielne ślę

może w tygodniu Krystian po nasioinka wpadnie...ale dam znać

Młoda wróciła i nie może się odnaleźć
Pisałam z Alinką
Każdy pretekst dobry na zakupy....a co do nasionek to o nie, nie...wymiana nastąpi osobiście (Co nie znaczy, że mam coś do Chrisa )
gusiarz 17:03, 02 lut 2014

Magdziu, ale pięknie wszystko się komponuje... cudne są te trawiaste połacie ... cuuuudne!!!
Macie mało śniegu... u nas dużo więcej... dzieci poszły lepić bałwana i całe mokre wróciły. Wszystko schnie na grzejnikach
Magda70 17:10, 02 lut 2014

śniegu w sumie dużo nie bylo...a jeszcze wczoraj i dziś temperatury dodanie zrobily swoje

No i u nas ferie wlasnie sié skonczyly..
leon60 18:38, 02 lut 2014

Wiosna wiosna a u mnie wszystko pod śniegiem buuu ale może powoli stopnieje, aktualnie -4 i pada deszcz...
Na widok skrzyń przebieram nogami bo nie mogę się doczekać swoich no i w końcu zobaczyłam kawałeczek elewacji, super kolorek
Macham
ana_art 19:13, 02 lut 2014

kurcze myślałam, że rozchodniki wychodzą później a te inne zielone niezidentyfikowane to może też szafirki tylko takiej innej odmiany z szerokim liściem? mam podobne i tak mi przyszło do głowy. Oby zima już nie wróciła.... u mnie dzieci iglo dzisiaj lepiły
ewa004 19:44, 02 lut 2014

A u mnie ferie się zaczęły
Właśnie dzisiaj najstarsza córcia zabrała dwie młodsze do Poznania na tydzień
A my ze starym zostaliśmy sami i będziemy gorąco dyskutować o biokominku
leon60 19:48, 02 lut 2014

Owocnych dyskusji zatem
Magda70 20:00, 02 lut 2014

Ula la la....będzie gorąco u Ewci

Ola...a widzisz nie pomyślalam, mogłam Ci cyknąć więcej domu. Ale dziś już ciemno..next raz

Ana...ja też nie sądziłam, że rozchodniki tak szybko wylezą z ziemi. Szafirek to raczej chyba nie będzie bo z tego co pamietam to tylko jedną odmianę kupowałam. Obstawiam, że to może być tulipan, narcyz lub czosnek....