Witam imienniczkę, dziś troszkę więcej czasu więc zaliczam pozostałych....544 stron.
Ogród prezentuje się ślicznie, a tu jeszcze jakaś rewolucja tarasu...będę obowiązkowo zaglądała...może jakiegoś pomysła sobie zgapię.....
Twoje rabatki - cudnej urody, reflektorki super (chyba dokonałaś najlepszego wyboru z możliwych - bardzo ładnie oświetlają aleję modrzewiową), a warzywniakowo....to już brak słów....same achy i ochy.....
A te fotki z Holandii.....zazdrośnie zazdraszczam.
Ja jak na razie jestem bardzo zadowolona z mojej linii kroplującej, nic się z nią nie dzieje a wygoda niesamowita.Teraz są całe firmy specjalizujące się z zakładaniu nawodnień w ogrodach, więc i jakość materiałów na pewno lepsza niż 10lat temu.
Ty akurat na szczęście widzialaś je na "żywo" więc zarzucać mi nie możesz....
Z wiosną sobie pogadałam...u nas od kilku dni ciepło a jutro jeszcze cieplej ma być
Nom...Nikitę muszę bardziej pomęczyć...ale to w weekend
O matuchno...faktycznie przeleciałaś te strony....
No muszę zerknąć na te firmy o których pisałaś u siebie (skopiowałam sobie co by nie szukać ponownie ) bo poważnie się zastanawiam....ale czasu mi brak...
Ty kochana też listę obecności podpisujesz
Super, super...
Jak już Beata napisała to o feriach już zapomnialam...my na pierwszy ogień polecieliśmy w tym roku więc teraz wolne dopiero na Wielkanoc...rany...kiedy to będzie??