Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

beta 11:06, 06 lut 2014

haaalllloooo
Nikita 17:21, 06 lut 2014

Magda70 napisał(a)

Helooo...byłam, czytałam, dziękuję...i myślę
Będę robić rewolucję tarasu i to w sumie ostatni gwizdek aby pomyśleć o jakiejś linii kroplującej...

Witam imienniczkę, dziś troszkę więcej czasu więc zaliczam pozostałych....544 stron.
Ogród prezentuje się ślicznie, a tu jeszcze jakaś rewolucja tarasu...będę obowiązkowo zaglądała...może jakiegoś pomysła sobie zgapię.....
Twoje rabatki - cudnej urody, reflektorki super (chyba dokonałaś najlepszego wyboru z możliwych - bardzo ładnie oświetlają aleję modrzewiową), a warzywniakowo....to już brak słów....same achy i ochy.....
A te fotki z Holandii.....zazdrośnie zazdraszczam.

Ja jak na razie jestem bardzo zadowolona z mojej linii kroplującej, nic się z nią nie dzieje a wygoda niesamowita.Teraz są całe firmy specjalizujące się z zakładaniu nawodnień w ogrodach, więc i jakość materiałów na pewno lepsza niż 10lat temu.

Pozdrawiam cieplutko.
Madzenka 20:26, 06 lut 2014

Magda przecież jeszcze nie ma u Was ferii?
ewa004 20:30, 06 lut 2014

Gdzie się podziewasz duszo nieczysta ??
beta 20:31, 06 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Madżen, już po ...ale może Magda sobie przedłużyła
Magda70 21:26, 06 lut 2014

Rench napisał(a)
Z pinteresta zdarła te fotki skrzyń i się chwali że to jej

I powiedz tej wiośnie żeby do mnie przylazła,bo ten móz mnie już wnerwia cały opał mi pójdzie w jeden miesiąc

Ty akurat na szczęście widzialaś je na "żywo" więc zarzucać mi nie możesz....
Z wiosną sobie pogadałam...u nas od kilku dni ciepło a jutro jeszcze cieplej ma być

beta napisał(a)

w takim razie zagłębiaj temat a ja na wykładzik poczekam

pozdrawiam wtorkowo

Nom...Nikitę muszę bardziej pomęczyć...ale to w weekend

Marzena2007 napisał(a)
Pozdrawiam Madziu,

ja też

ewa004 napisał(a)
Hej macham że byłam

Ty to jak pędziwiatr....
Magda70 21:29, 06 lut 2014

Tusiala napisał(a)
Ale masz świetne skrzynie. REWELKA kupowałaś gotowe?

Nie Kochana...skrzynie to dzieło mojego eMa ale projekt mój
Magda70 21:30, 06 lut 2014

beta napisał(a)
wczoraj obok Ciebie przechodziłam, a własciwie przelatywałam...tylko do sklepu z butami, tego po Tobą, wpadłam...nawet nie wiedziałam, że takie fajowskie buciki tam mają

buziaki środowe

A Ty u mnie listę obecności podpisujesz????????
No buciki całkiem, całkiem tam mają i cena też normalna
Magda70 21:33, 06 lut 2014

Nikita napisał(a)

Witam imienniczkę, dziś troszkę więcej czasu więc zaliczam pozostałych....544 stron.
Ogród prezentuje się ślicznie, a tu jeszcze jakaś rewolucja tarasu...będę obowiązkowo zaglądała...może jakiegoś pomysła sobie zgapię.....
Twoje rabatki - cudnej urody, reflektorki super (chyba dokonałaś najlepszego wyboru z możliwych - bardzo ładnie oświetlają aleję modrzewiową), a warzywniakowo....to już brak słów....same achy i ochy.....
A te fotki z Holandii.....zazdrośnie zazdraszczam.

Ja jak na razie jestem bardzo zadowolona z mojej linii kroplującej, nic się z nią nie dzieje a wygoda niesamowita.Teraz są całe firmy specjalizujące się z zakładaniu nawodnień w ogrodach, więc i jakość materiałów na pewno lepsza niż 10lat temu.

Pozdrawiam cieplutko.

O matuchno...faktycznie przeleciałaś te strony....

No muszę zerknąć na te firmy o których pisałaś u siebie (skopiowałam sobie co by nie szukać ponownie ) bo poważnie się zastanawiam....ale czasu mi brak...

Pozdrawiam imienniczko
Magda70 21:40, 06 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ty kochana też listę obecności podpisujesz
Super, super...
Jak już Beata napisała to o feriach już zapomnialam...my na pierwszy ogień polecieliśmy w tym roku więc teraz wolne dopiero na Wielkanoc...rany...kiedy to będzie??