Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 22:01, 03 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Nie jestem pewna czy gorąco ...jak bym się z dzień nie odzywała to znaczy żeśmy się pozabijali

Widziałam, że się odzywałaś dziś na forum żyjesz...ufff

monitka napisał(a)
Magda moja stipa w podobnym stanie. Jak myślisz przezimowała czy nie bo ja się nie znam. I co z nią zrobić? ściąć czy wyczesać?
To coś co nie wiesz co to nie jest czosnek przypadkiem?

Stipa na razie ładnie wygląda...wg mnie zyje. Nic z nią na razie nie rób....a potem się okaże.
To coś to może być czosnek...jak najbardziej, Ale czy to nie za wcześnie na niego?

Marlenaa napisał(a)
Twoje skrzynie niezmiennie mnie zachwycają Miałam plan też u siebie takie robić... kiedyś tam... Tylko mężuś coś marudzi, że to będzie wyglądało jak groby. No i co ja mam począć z tym chłopem, a już byłam zdecydowana Będę musiała go przekabacić. Niektórzy walczą o biokominek, a ja o groby powalczę

Walcz...bo warto

leon60 napisał(a)
Marlenaa mój też coś o nagrobkach przebąkiwał ale jak zobaczył Madzi zmienił zdanie

czekam na te Twoje skrzynie...przebieram nóżkami
Magda70 22:06, 03 lut 2014

baraga1904 napisał(a)
...widać u Ciebie wiosnę ...jak nic... warzywniki zachwycają ale ja się do warzyw nie przymierzam...

Eee no co Ty? Jednak nie?? Może chociaż pomidorki w doniczce? I jakieś ziółka??

Marzena2007 napisał(a)
Madziula wiosna na calego! Odaj proszę już to słonce

Mówisz i masz....Oddałam dziś u mnie pochmurno ale ciepło....więc nie rozpaczam na razie

Mala_Mi napisał(a)
Nagrobki masz najpiękniejsze na świecie
Ale ja za leniwa ... wiec będą normalne grządki

Ania...z tym, że jesteś leniwa to bym podyskutowała...
Ja też jestem leniwa i dlatego mam skrzynie...nie muszę się schylać

ewa004 napisał(a)
ale Ci Ania pojechała

No taaa....
Magda70 22:09, 03 lut 2014

agniecha973 napisał(a)

Magda, a irysy te najwcześniejsze reticulata to nie są? Sadziłaś takie?

Nie...nie mam żadnych irysów...obstawiam właśnie czosnki...

Nikita napisał(a)
Madziu wpadam z rewizytą, zobaczyłam tylko pierwszą stronkę i już mi się podoba, ale dziś nie dam rady obejrzeć pozostałych 541 stron, bo już późno i tak coś czuję, że zaraz "zapikuję na dzięcioła" w klawiaturę.....
Odpowiedź na twoje pytanie zostawiłam w moim wątku.
Dobranoc, jutro zajrzę.

Helooo...byłam, czytałam, dziękuję...i myślę
Będę robić rewolucję tarasu i to w sumie ostatni gwizdek aby pomyśleć o jakiejś linii kroplującej...

Magda70 22:11, 03 lut 2014

No i w sumie przypomniałam sobie (raczej M przypomniał) że kiedyś zakładaliśmy linię kroplującą. Lat temu 10....i chyba rurki przetrwały ze 2 lata i wszystko sparciało...
Muszę się chyba bardziej zagłębić w tym temacie...
Rench 01:23, 04 lut 2014

Z pinteresta zdarła te fotki skrzyń i się chwali że to jej

I powiedz tej wiośnie żeby do mnie przylazła,bo ten móz mnie już wnerwia cały opał mi pójdzie w jeden miesiąc
beta 08:03, 04 lut 2014

Magda70 napisał(a)
No i w sumie przypomniałam sobie (raczej M przypomniał) że kiedyś zakładaliśmy linię kroplującą. Lat temu 10....i chyba rurki przetrwały ze 2 lata i wszystko sparciało...
Muszę się chyba bardziej zagłębić w tym temacie...

w takim razie zagłębiaj temat a ja na wykładzik poczekam

pozdrawiam wtorkowo
Madzenka 07:00, 05 lut 2014

Pozdrawiam Madziu,
beta 07:57, 05 lut 2014

wczoraj obok Ciebie przechodziłam, a własciwie przelatywałam...tylko do sklepu z butami, tego po Tobą, wpadłam...nawet nie wiedziałam, że takie fajowskie buciki tam mają

buziaki środowe
ewa004 10:26, 05 lut 2014

Hej macham że byłam
Tusiala 09:32, 06 lut 2014

Ale masz świetne skrzynie. REWELKA kupowałaś gotowe?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies