Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

gusiarz 18:21, 09 kwi 2014

Magdzia - dzięki za fotkę bitów .... moje kffitną na całego. A czy czosnek Ostrowskiego nie powinien mieć poskręcanych szerszych liści? Ten twój wygląda jak główkowaty... (małe czerwone łepetynki)... Ale może się mylę... Sama dopiero stratuję z niektórymi nowymi odmianami czosnków
Sosenki piękne i prace tarasowe idą w szybkim tempie. No fieeem... chciałabyś może szybciej, ale i tak zasuwacie z pracami. My wciąż nie możemy się zabrać za wykończenie konstrukcji pod buki... wciąż jakieś inne pilności...
Magda70 20:35, 09 kwi 2014

agniecha973 napisał(a)
U mnie zapowiadali, ale szurnęło na krótko dwa razy i po deszczu.

Wrrrr...a u mnie pada od wczoraj...masakra.

MagdalenaK8 napisał(a)
Mnie też taras się bardzo podoba ....będzie piękny!!! Bardzo czekam na ciąg dalszy.
Pozdrawiam

Dzięki Madziu....oj jak ja czekam na cd....

ewa004 napisał(a)
A ty co taka ważna jesteś??? myślisz że jak będziesz miała drewniany taras to możesz moje betony omijaĆ !!!!

Taaaaaaaaaaa...nawet jak bym chciała Twoje betony omijać to nie mam szans...już Ty na to nie pozwolisz

Nikita napisał(a)
Madziu zaglądam i pozdrowienia zostawiam.
Taras zapowiada się ciekawie...i jeszcze te kuleczki sosnowe...po prostu cudne

Ja też Madziu pozdrawiam...i zobaczymy co tam mi wyjdzie na tym tarasie
Magda70 21:00, 09 kwi 2014

tusiawka napisał(a)
Taras drewniany będzie super, ale płyty w żwirku też fajnie wyglądają.

izabela75 napisał(a)
Noooo w końcu widać postępy, barrrrrdzo mi się podoba. Sosny wypas !!!
Tez mam taką ale tylko jedną i niższą.
Mam nadziejè ze hugo smakowało. Ja je uwielbiam.

Całuski

Hugo smakuje...właśnie sobie siedzę i delektuję się...
Sosny...też mi się podobają...szukam jeszcze taki ale już nie na nóżce...3 kulki mi potrzebne...ktokolwiek widzial...ktokolwiek wie

gusiarz napisał(a)
Magdzia - dzięki za fotkę bitów .... moje kffitną na całego. A czy czosnek Ostrowskiego nie powinien mieć poskręcanych szerszych liści? Ten twój wygląda jak główkowaty... (małe czerwone łepetynki)... Ale może się mylę... Sama dopiero stratuję z niektórymi nowymi odmianami czosnków
Sosenki piękne i prace tarasowe idą w szybkim tempie. No fieeem... chciałabyś może szybciej, ale i tak zasuwacie z pracami. My wciąż nie możemy się zabrać za wykończenie konstrukcji pod buki... wciąż jakieś inne pilności...

Mylisz się...to jest - musi być czosnek ostrowskiego bo na modrzewiowej tyyyylko takie czosnki wiosną zeszlego roku sadzilam...
Głowkowate mam w kwadratach

Magda70 21:01, 09 kwi 2014

Wrrrr jak mnie wkurza pogoda!!!
Od wczoraj pada...więc prace na tarasie staneły.
eM zły...bo dziś mialby taras skonczony a tak nici. Więc ja nie mogę sosenek posadzić. Płotu nie mogę malować po pad, rh nie przesadzilam po pada. Cisy zakupilam...nie mogę posadzić bo gabiony nie stoją i nie ma ich czym napelnić...bo kamień jeszcze nie przyjechal bo pan czeka na jeszcze jakieś zamówienie z północy kraju...i jak tu żyć jak nic zrobić nie można?? Wszystko od czegoś uzależnione...
Magda70 21:03, 09 kwi 2014

Jaaaaaa..... i jeszcze wcieło jeden post!!!!!!!!!!!!! Odpowiedzi dla was
Lece odtworzyć
Magda70 21:10, 09 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)
Eeee, co to za bałagan. Konstrukcja idealnie pomalowana, wszystko wokół uprzątnięte, potknąć się nie ma o co....

Tylko uważaj abyś się jednak nie potknęła...ja za uszczerbek nie płacę

Elik napisał(a)
Zajrzałam obejrzeć skrzyneczki vel. trumienki (znalazłam ) a tu w ogóle taaaaka rewolucja Czekam na ciąg dalszy.

Elik witaj u mnie...Wpadłam po kryjomu do Ciebie...super masz kociaki a raczej kociaska - tylko szkoda tego kudlatego...boski slodziak!!

Marzena2007 napisał(a)

Super będzie wyglądać, bez dwóch zdań!!!

Myślisz??? Tylko kiedy...pada i pada...

Marzena2007 napisał(a)
Qurcze, że tego remmersa nie mogę sobie machnąć na olej...niesamowity efekty!

Jak mialam malować remmersem poprzednie dechy to najpierw zastosowalam preparat, który ściągal kolor...więc może coś się uda i u Cibie zadzialać??

Tess napisał(a)
Nadal nic nowego.

No co mam poradzić...pada...ciągle pada...
Nawet cisy dziś w deszczu wybieralam...
aga_szsz 21:12, 09 kwi 2014

same nieszczęścia...
Jagodaa 21:22, 09 kwi 2014

U mnie dziś opady przelotne pod sam wieczór (opadów w godzinach pracy nie biorę pod uwagę, bo i po co ), ale już nie uciekałam, tylko w deszczu dokończyłam robótkę z dereniami, a na koniec sielanka - tęcza piękna się pojawiła, chyba na znak, że derenie w dobrym miejscu posadziłam, bo nie byłam pewna .
gierczusia 21:47, 09 kwi 2014

gusiarz napisał(a)

Ja juz tyle czasu kocham sie w czosnkach a jakoś nie potrafię sie za nie zabrać ...echh , co roku żałuję

Buziaki Madziu
gierczusia 21:52, 09 kwi 2014

Magda70 napisał(a)
Dzięki Kochani...
Ana...sosny brepo...coś ok 1 metra maja,
Anita - drewno na taras to modrzew...

Lecę te sosny zobaczyć , bo ja wielbicielką sosen jestem

A ten teras biały ..aaaa...czytam ,że modrzew .. Ja mam egzotyka , można go też tak na biało załatwić ??