Witam. Pozwolilam sobie napisac do Pani gdyż zachwycil mnie Pani ogrod. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wszystko idealnie pasuje do siebie uwielbiam taki minimalizm. Taras drewniany,kamienie to sa moje klimaty. Zdjecia Pani ogrodu ogladam codziennie i zgapiam. Ja obecnie jestem na etapie projektowania swojego ogrodu. Mam pytanie do Pani z czego sa wymurowane donice? Mam na mysli ta podmurówke z schodkami? Czy jest to kostka granitowa? Ja rowniez zamowilam gabiony trzy panele 2,5metrowe. Czy swoje wypelniala Pani lupkiem granitowym? Jesli nie bylby to problem to moge prosic o namiary i cene gdzie Pani kupila?
Madziu, jakie masz tuje miedzy kamolami?
Miałam czekać, aż mi ściana cisowa wyrośnie ale nie wiem czy dożyje hi hi hi.
zrodził się pomysł by kupić wyrośnięte tuje...poradź no mi:
Witaj Moniko - Dziękuję bardzo za miłe słowa... -
Nie pisz proszę do mnie na Pani...na forum Tykamy sobie
Podwyższona rabata jest z bloczków granitowych.
Gabiony 2,5 m...długie czy wysokie będą??? Oj...jak ja się cieszę, że mam je już za sobą...
Gabiony są wypełniane łupkiem granitowym vel kostką nieregularną.
Namiary firmy napiszę na priv
Ewa...zaskoczę Cię ale ja nie znam odmiany thuj..to jakieś zwykłe, najzwyklejsze tuje,
Kilka stron temu pokazywałam nawet jak wyglądały w 2008r.
I nawet nie mogę na nie narzekać...szybko rosną, raz w roku przycinam, w sumie bezproblemowe są...
...przepis na meliskową super tyko...ja potrzebuję ostatnio podwójnej dawki chyba czyli cztery garście hihihi... a jak skończę ten ogród to dojdę dawką do dziesięciu????
...cebule też trzymałam w kartonie po butach wypełnionym trocinami...to że ice creamy nie wyszły to wina cebul a nie kartonu ( )i tak też zrobię w tym roku