Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Madzenka 23:49, 29 sty 2013

a ja będę szukać szabelki
Magda70 08:19, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

ooo fajne dzięki za fotkę

Ale po seansie u Zety będę szukać innych donic.... hihihih

A jakich siem pytam ??????

A tego to jeszcze nikt nie wie...
ale chyba szarości...
Ale najpierw w pracy muszę się ogarnąć... znaczy się zarobić na donice
Magda70 08:20, 30 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
a ja będę szukać szabelki

Szukaj, szukaj...ja jako 7 letnie dziecko pamietam te kwiaty u nas w domu...potem zbrzydły i długo ich nie mieliśmy ...ale 2 lata temu zachorowałam na nie i mam...wróciły do łask
Wieloszka 08:24, 30 sty 2013

Ja też mam sansewierie - jeśli zapominam o podlaniu - dobrze się mają Ostatnio przesadziłam z wodą (tzn.raz na tydzień) i parę listków zgniło Ratuję resztę.
Magda70 08:31, 30 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)

ooo fajne dzięki za fotkę

Ale po seansie u Zety będę szukać innych donic.... hihihih

Eee..no co ty?
..fajne są

Magda...widzę kawałek szarej ściany,fajny odcień,czym malowałaś?

Gabrysiu...ja nie mam głowy do nazw farb...3 razy dokupywałam i za każdym razem z karteczką...tak mi ciężko było zapamietać na pewno dulux lub decoral...hahahaha to na D i to na D

Ale mam w domu jeszcze resztkę to wieczorkiem ci napiszę
Magda70 08:33, 30 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Ja też mam sansewierie - jeśli zapominam o podlaniu - dobrze się mają Ostatnio przesadziłam z wodą (tzn.raz na tydzień) i parę listków zgniło Ratuję resztę.

no dokładnie ...brak wody im nie szkodzi...rosną jak głupie..
też je przelałam kiedyś...woda aż stała...i żyją
przesadzić je musze niedługo...
Gabrysia_ 08:44, 30 sty 2013

Dzięki Magda,a jak z szorowaniem tej ściany?
..bo ja jakoś mam złe doświadczenia z tymi farbami,kiedyś pan mnie namówił na duluxa jak robiliśmy pokój syna,że też szorowalny,lateksowy itd..ale jak chciałam zmyć ślad po komarze,którego mój syn zabił na ścianie zostawiając wielka plamę...to była masakra,został ślad,więc szybko wróciłam do sprawdzonych farb i jest spokój
Magda70 08:48, 30 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Dzięki Magda,a jak z szorowaniem tej ściany?
..bo ja jakoś mam złe doświadczenia z tymi farbami,kiedyś pan mnie namówił na duluxa jak robiliśmy pokój syna,że też szorowalny,lateksowy itd..ale jak chciałam zmyć ślad po komarze,którego mój syn zabił na ścianie zostawiając wielka plamę...to była masakra,został ślad,więc szybko wróciłam do sprawdzonych farb i jest spokój

wiesz co... ja mam duze dzieci...szorować nie muszę...
wszystkie ściany w domu mam szare i białe...
po malowaniu zawsze mi farba zostaje...wiec jak coś brudnego jest - zwłaszcza w przedpokoju - biorę mały pędzelek i maluję miejsce zabrudzenia...Żon maluje dla ścisłości ...
Gabrysia_ 08:53, 30 sty 2013

Ja niby małych dzieci też już nie mam,a zawsze jakieś zabrudzenie się znajdzie
A wiatrołap to myję często....
A szary to fajny kolor,bo brudny od początku...ha,ha
Magda70 09:03, 30 sty 2013

Wiesz co - dwa lata temu pomalowałam jeden pokój tzn biurowo-komputerowy...na szaro i biało.
Potem poleciał salon....Dzieciaki skomentowały, że mi odbiło i wszystko na szaro bedzie.
Następnie poleciał korytarz na dole...Tam jeszcze doszła tapeta biało szara z napisami...
Dzieciaki tylko głową kręciły....,że przeginam...

Jak pomalowałam 1 m-c temu górę korytarza....też w tych kolorach to - o jak fajnie to wygląda - padło z ich ust...Więc naprawdę szary to fajny kolor...

Sorry...przyznam się , ze ja malowałam pierwsze pomieszczenie...resztę Żon