Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Gabrysia_ 11:41, 28 sty 2013

Magda...kulek nie kupiłam,bo nie było
Ale na pocieszenie w sklepie meblowym Agata,kupiłam dwie szare mniejsze,ale bardziej chyba do domu pasują
Wieloszka 12:15, 28 sty 2013

Ja tu o jakichś trawiastych dylematach czytam... Mam podobne doświadczenia jak Madżenka, tylko u mnie większa patelnia - hakone zniszczył pierwszy październikowy przymrozek, więc jak dla mnie nie nadają się na eksponowane miejsce ( a posadziłam je przy wejściu do domu), rozplenice są super, tylko baaardzo późno zaczynają wegetację, carexy lubię najbardziej - za ich zimozieloność i wytrzymywanie smażenia latem na patelni . Mimo to, jeśli zależy Ci na efekcie poduch (ale nie w bardzo eksponowanym miejscu) wybrałabym hakone, a przy wejściu carexy (c.Morrovi są wyższe). Była jeszcze mowa o c.the beatles - śliczne są, tworzą taki zielony, poczochrany dywan, ale niziutkie - nie nadają się wg mnie na pośrednie piętro. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam, a nie namieszałam
Magda70 15:29, 28 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Ja tu o jakichś trawiastych dylematach czytam... Mam podobne doświadczenia jak Madżenka, tylko u mnie większa patelnia - hakone zniszczył pierwszy październikowy przymrozek, więc jak dla mnie nie nadają się na eksponowane miejsce ( a posadziłam je przy wejściu do domu), rozplenice są super, tylko baaardzo późno zaczynają wegetację, carexy lubię najbardziej - za ich zimozieloność i wytrzymywanie smażenia latem na patelni . Mimo to, jeśli zależy Ci na efekcie poduch (ale nie w bardzo eksponowanym miejscu) wybrałabym hakone, a przy wejściu carexy (c.Morrovi są wyższe). Była jeszcze mowa o c.the beatles - śliczne są, tworzą taki zielony, poczochrany dywan, ale niziutkie - nie nadają się wg mnie na pośrednie piętro. Mam nadzieję, że troszkę pomogłam, a nie namieszałam

No coś Ty....wcale nie namieszałaś...biąrąc pod uwage fakt, że już byłam prawie przekonana do hakone... hahaha....uduszę Cię!!

A tak poważnie...mieszaj Aga, mieszaj mi tu...carexy mi się podobają....bardzo....hakone też...a rozplenica już troszkę mniej...ale coś za coś niestety

Popatrze sobię dokładnie w takim razie na carexy...a w/g wszelkich znakow na niebie chyba skończy się ta moja rewolucja rozplenicami czyli tym co Magnolia jako pierwsze zaproponowała...
Magda70 15:29, 28 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Magda...kulek nie kupiłam,bo nie było
Ale na pocieszenie w sklepie meblowym Agata,kupiłam dwie szare mniejsze,ale bardziej chyba do domu pasują

Ha! widzisz...toć to zawsze coś
gierczusia 20:30, 28 sty 2013

Mnie za to Carexy kuszą lubię mieć z przodu coś co wygląda efektownie przez calutki rok.. A Bea mówiła ,że Carexy właśnie takie są będzie szaleństwo na rabatach aaaach
Magda70 21:52, 28 sty 2013

No właśnie miałam sie za carexami porozglądać dziś...ale może jutro
Madzenka 22:04, 28 sty 2013

Carexy u mnie na brzegu rabaty
Magda70 22:06, 28 sty 2013

a masz wyższe? potrzebuje wyższych poszukać
malkul 12:25, 29 sty 2013

cześć madziu. pisałaś u mnie że masz kwadratową donicę z saseverią , jest mozliwośc pokazania fotki?
Zeta 12:26, 29 sty 2013

Dzieńdoberek śpioszku foszku