Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

grupa_trzyma... 13:08, 02 lip 2012

Aniu! Witam i gratuluję.
Masz piękne lilie. Co prawda lilie nie są moimi faworytkami, ale pod Twoją komendą potrafią zachwycić.
Czy możesz na wątku warzywnym napisać nam czym zasilasz pomidory? Plisss!
Pozdrawiam i zdrówka życzę!
Celina 23:09, 02 lip 2012

No kurtka felek!! Gdzie Was ogladać ,w którym odcinku.?!!: Bożenka dała link! szukałam ,ale jakoś chyba nie dopatrzyłam! Chyba za goraco i mózg nie pracuje!! To gdzie konkretnie Anula??
an_tre 23:15, 02 lip 2012

Celina napisał(a)
No kurtka felek!! Gdzie Was ogladać ,w którym odcinku.?!!: Bożenka dała link! szukałam ,ale jakoś chyba nie dopatrzyłam! Chyba za goraco i mózg nie pracuje!! To gdzie konkretnie Anula??

http://www.tvnmeteo.pl/magazyny/maja-w-ogrodzie,13,1,1,0,0.html

Ogród założycielki Ogrodowiska. odcinek 381
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Celina 23:28, 02 lip 2012

No i luzik!! jak dobrze zapytać i się nie wstydzić!Dwie Anny zapodały koło ratunkowe dzięki!
Diana 23:34, 02 lip 2012

monteverde napisał(a)
Jeszcze pokażę lilie i chyba Was dzisiaj pożegnam, bo jutro mam ciężki dzień, a zaległości będę nadrabiała z doskoku
jarzmianka, no i jeszcze niespodzianka i ja się doczekałam, zakwitła werbena patagońska

Jakie cudne lilie coś pięknego
A zdjęcie z werbeną....................przesliczne
Welka 23:35, 02 lip 2012

Witam, tak jak pisłam przeglądam wątek od początku. Aż mi się cieplutko na serduchu zrobiło, jak zobaczyłam swój kawałek raju - zdjęcie z DK16. Jak będziesz jechała od strony Ostródy to na górce po lewej stronie stoją trzy domy - mój jest w środku pomiędzy dwoma żółtymi, zapraszam zanim spotkamy się w Ol
monteverde 00:07, 03 lip 2012

Ewelinko jak jadę do Ol., to często wstępuję do Gietrzwałdu, zawsze mam coś do porozmawiania z pewną Panią a napisz na której stronie jest to zdjęcie
monteverde 00:25, 03 lip 2012

Dzięki wszystkim za odwiedzinki: Vivie, Anie, Celince, Evie, Bożence, aha ja to jestem ta w czarnej skórze nie blondynka, Beatce, Irence, Agnieszce, Ewelince pozdrawiam wszystkich serdecznie, a dzisiaj na moment wyskoczyłam do ogródka zobaczyć co w chwastach piszczy i...... wisząca truskawka ma piękne kwiatki, a owoce podobne do poziomki giganta kwitnie nasturcja kanaryjska hortensje zaczynają kwitnąć nie pamiętam jak się nazywa ten kwiat
barbara_kraj... 00:27, 03 lip 2012

Oglądałam 'Maję w ogrodzie', bardzo fajny odcinek. Wypadliście doskonale!
Ciekawa jestem ile nowych osób portal zyska...?
monteverde 00:44, 03 lip 2012

Cynie zaczynają swój popis, ale to nie będzie taka obfitość jak w tamtym roku dzwonek pełny ostrogowce kwitną krwawnik nowy liliowiec zakwitł