Leonku i już jesień ...rozplenice żółkną i nadchodzi zimno wielkimi krokami..
Madżenka - +39 to za ciepło ...teraz ledwo po wyżej zera ... Nie wiem co lepsze
Agam - rozchodniki w moim odczuciu ładnie się komponują z brązami, ale nie każdy ten kolor lubi ... mnie on nie drażni
Aga_pe - jeśli Ci się podoba to przenoś do siebie bez skrępowania ..na zdrowie!
Luki - nie bądź taki skromny ... Twój ogród mieni się kolorami i to jest piękne ! Nad kosodrzewinami bawiącymi się w chowanego będę dumać na wiosnę , teraz nie widać problemu
Nulla - te wysokie trawy to miskant gracillimus ... teraz na jesieni kwitną ale nie wszystkie ...
Martaibartek - jeżówki o które pytasz to green jewel...
ewa 004 - szałwia ponownie zakwitła ale już nie tak spektakularnie jak w ubiegłym roku , właśnie planuję ją ściąć tylko czekam aż mi się zachce bo ostatnio ogrodowo się mocno ociągam
Zeta - praca w ogrodzie zawsze się znajdzie

na leżaki tego lata tylko patrzyłam ale ja nie lubię leżeć i tylko dlatego stały puste ... Myślę nad delikatną modernizacją miejsca basenowego z uwzględnieniem przyzwoitego płaskiego placyka na leżaki ... Może wówczas bardziej będą zachęcać do wypoczynku...
galla - wydmuchuję brudy tornado

jak mi się chce oczywiście ... teraz na tej rabacie główne skrzypce grają rozplenice , liści i igieł nie widać
Nicol21 - zdjęcia nocne to wyzwanie ... spróbuję kiedyś , może się wyrobię przez zimą ale nie obiecuję
ZielonaAnia- Rozchodniki mam drugi sezon (chyba) Również kupowałam malusie , ale one bez dokarmiania szybko się rozrastają . Chcę je jeszcze powielić w inne miejsca