Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

KasiaWB 00:12, 01 wrz 2013

Ja też podglądam, bardzo podoba mi się pomysł tych stopni wodnych (czerwona inspiracja) i czekam na efekt końcowy. To też fajny pomysł do małych ogródków jak mój, tylko w wersji mini
Pozdrawiam
Urszulla 11:00, 01 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Haha .. Ja też tak mam , u Sylwi szczególnie często .... Ostatnio gdzieś robiłyśmy sobie podśmiechujki ,że trza na ogrodowisku protetyka szukać

To ja się też ustawię do kolejki
i zajmę ją na dłużej
Sylwio- czekam na dalsze efekty, bo najgorzej ogląda się te ziemne wyczyny....za to z przyjemnością nadziemne
atena35 11:39, 02 wrz 2013

Tyle prac już zrobione a ciągle tyyyyle przed Wami.
Garść pozytywnej energii przesyłam. Buśki.
Mala_Mi 12:17, 02 wrz 2013

No to się nacofałam.... ale głównie pismo obrazkowe
Stopnie wodne bardzo mi się podobają... roboty w kamieniołomie już mniej... i wiem co to znaczy kopać tam gdzie teren był utwardzany Cała sobotę kilof i walka

Już widzę te Twoje gabiony i wogóle.... i już się wpraszam na zwiedzanie
Milka 12:45, 02 wrz 2013

Sylwia, kawał pracy, już prawie, ależ będę piać z zachwytu i oczywiście z dziewczynami robię nalot
Syla 12:57, 02 wrz 2013

Kochani ..... donice nadal czekają na nasadzenia ...... ciągle gdzieś pędzę

aaaa gabion się jeden już układa ..... ten pod lustro .....coś już tam widać bo czarna blacha zamontowana

Tosiu .... masz rację ..... już tyle zostało zrobione a ciągle jeszcze tyle do zrobienia ..... pomału wymiękam ..... energii coraz mniej no i szkoła się zaczęła

Aniu ..... uwielbiam pismo obrazkowe bo tylko z takim nadążam w ulubionych wątkach do wszystkich nie sposób już zaglądać

Kasiu - pomysł wydaje mi się dobry z gabionem i delikatnym montażem wylewni ...... zobaczymy w praniu co z tego wyniknie ......

Ula - masz rację .... bałagan męczy i nieciekawy do oglądania czekamy na efekty nadziemne

Bogdzia - czekam z niecierpliwością na uporządkowanie bałaganu i na efekty prac .... jest jeszcze tego trochę przed nami ...... i do tego zaczynają mnie zasypywać liście

Makkasia - wrzosy jeszcze nie posadzone .... i nie wiem kiedy

Mathildis - miło , że zaglądasz

Jola - dzieje się dużo .... mam chwilami wrażenie , że nie ogarniam tego bałaganu do rajskiego ogrodu to jeszcze krok stumilowy dzięki

Gabrysia - jak ja bym chciała już mieć to wszystko za sobą
Syla 12:58, 02 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Sylwia, kawał pracy, już prawie, ależ będę piać z zachwytu i oczywiście z dziewczynami robię nalot

Irenko , już prawie ? to ja już mam dość zaciskam zęby bo chciałabym więcej zrobić teraz aby w przyszłym sezonie zostało zdecydowanie mniej ..... nie wiem czy dam radę ....... działam dalej buziak
Syla 17:45, 02 wrz 2013

dzisiejsze prace choć odrobinę namacalne ..... widać i czuć ...tak to potrosze wygląda ..... gabion z lustrem tzn. z blachą

Juzia 18:12, 02 wrz 2013

WoooW
Gabrysia_ 18:15, 02 wrz 2013

Sylwia...piękne wyszło