Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

noemi 20:21, 06 mar 2014

wow .......... donice z marzeń i snów a wiesz co do nich posadzisz ?

p.s.
jak się delikatnie gdzieś zarysują , polecam kredki świecowe .... widziałam, jak pani na giełdzie super nimi operuje

Joaska 20:41, 06 mar 2014

Sylwia ja to już w ogóle nie na czasie jestem... a skąd Wy takie donice macie??? bo chyba Madżenka ma taką samą dużą ???
poproszę ładnie o namiary
BaRa 05:40, 07 mar 2014

Donice wypaśne
Zaglądałam na stronę producenta i pisał coś o niedoróbkach, bo ręczna robota, jak to się ma do rzeczywistości?
KingaR 13:38, 07 mar 2014

Donice cudne, taki "surowy wdzięk" Ależ ciekawa jestem (chyba jak wszyscy) co ty za aranżacje z nich wyczarujesz???
Syla 14:06, 07 mar 2014

KingaR napisał(a)
Donice cudne, taki "surowy wdzięk" Ależ ciekawa jestem (chyba jak wszyscy) co ty za aranżacje z nich wyczarujesz???

W tych wysokich zamierzam posadzić trawy i będą ustawione na tarasie .... Kwadraty również idą na taras a w nich kulasy bukszpanowe które już zakupiłam także nic oryginalnego nie będzie
Syla 14:07, 07 mar 2014

BaRa napisał(a)
Donice wypaśne
Zaglądałam na stronę producenta i pisał coś o niedoróbkach, bo ręczna robota, jak to się ma do rzeczywistości?

Moje donice przyjechały bez zarzutu .... ale należy uważać aby im lakier nie zszedł - są delikatne! Jak to będzie wyglądało w użytkowaniu ? Nie wiem , będę delikatna a jak się zniszczą to na nowo pomaluję ....
Syla 14:09, 07 mar 2014

Joaska napisał(a)
Sylwia ja to już w ogóle nie na czasie jestem... a skąd Wy takie donice macie??? bo chyba Madżenka ma taką samą dużą ???
poproszę ładnie o namiary

Asiu .... pomysł donicowy ściągnięty od Marzenki
Syla 14:12, 07 mar 2014

noemi napisał(a)
wow .......... donice z marzeń i snów a wiesz co do nich posadzisz ?

p.s.
jak się delikatnie gdzieś zarysują , polecam kredki świecowe .... widziałam, jak pani na giełdzie super nimi operuje

hehehehe donice ładne ale delikatne i piszę tu o tych prostokątach i kwadratach ... Te okrągłe to inna materia .... W wysokich prostokątach będą trawy i może bluszczyk - dekoracja jednoroczna a w kwadratach bukszpany kulasy ... To wszystko upchnę na taras ....Okrągłe z kulasami przed dom - czekam jedynie na zmianę elewacji , wówczas powinno konweniować

Dziękuję za dobrą radę .... kredki świecowe mam .... zobaczymy czy podziałają
KingaR 14:13, 07 mar 2014

Syla napisał(a)

W tych wysokich zamierzam posadzić trawy i będą ustawione na tarasie .... Kwadraty również idą na taras a w nich kulasy bukszpanowe które już zakupiłam także nic oryginalnego nie będzie

Może nic oryginalnego ale i tak będę podglądać
Syla 14:14, 07 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
O ja cie..... Ja mam po jednej ty wszystko x2 x3
Zatstanawialm sie nad dwiema wielkimi.... Ale kasiora wiadomo.....

No tak .... w tym roku wyczerpałam limit na akcesoria ogrodowe .... choć się nie poddaję i może uda mi się wynegocjować jeszcze wypoczynek rattanowy na taras . Wówczas byłby komplet ....