Jak to gdzie? na swoim miejscu w ogrodzie Po majówkowych wojażach czas na porządki w ogrodzie ... Rozgardiasz mam przed domem bo mi się roboty budowlane zaczęły no i mam czasowy niedosyt na wszystko także wszystko u mnie w normie Buziam Ewciu
Dziękuję za kolejne głosy również podoba mi się zestaw czerwony po obu stronach ściany wodnej .... Klon pięknie przezimował i aż żal pozbywać go miejsca w donicy choć wiem , że poza nią będzie mu bardziej wygodnie
Zeciu , wybacz , że dopiero teraz .... Nie mam sprecyzowanego plana na tę rabatę ale ..... ale chcę przy ścianie gabionowej z lustrem po obu stronach hortensję trochę jeszcze traw i trawek i bluszczyka na gabionika z jednej strony .... a potem to planuję 3 stożki cisowe podsadzone trawką i żurawką .... Dużo mi się tam nie zmieści .... A i oczywiście wiosenne cebulowe ....
Dziś bawiłam się w wysadzanie w jednej części ogrodu Żurawek .... były marne dlatego zaglądnęłam im w korzenie .... Były krewetki i jajka .... Wszystko wygniotłam a żurawki podzieliłam ....