Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 21:09, 29 sie 2014

Juzia_G napisał(a)
Będzie idealnie

I tego się trzymam Może uda mi się wreszcie trochę odpocząć w przyszłym roku ale ....... ale został jeszcze do zrobienia warzywnik bo chyba nie zdążę w tym sezonie .....
Juzia 21:27, 29 sie 2014

Syla napisał(a)

I tego się trzymam Może uda mi się wreszcie trochę odpocząć w przyszłym roku ale ....... ale został jeszcze do zrobienia warzywnik bo chyba nie zdążę w tym sezonie .....

A już myślałam, że z niego zrezygnujesz

Też o nim myślę....i pewnie kiedyś będę miała
iwonaal 21:30, 29 sie 2014

Syla u Ciebie jak zwykle wszystko dopracowane.
Syla 21:32, 29 sie 2014

Juzia_G napisał(a)

A już myślałam, że z niego zrezygnujesz

Też o nim myślę....i pewnie kiedyś będę miała

kaprysiłam ale się nie poddam
Syla 21:32, 29 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Syla u Ciebie jak zwykle wszystko dopracowane.

dzięki
AgnieszkaW 21:56, 29 sie 2014

Syla, dziękuję za odpowiedź w sprawie bukszpanów. Dałaś dzisiaj czadu z tymi fotkami, w kompleksy przez nie popadam... Buziole
Luki 22:04, 29 sie 2014

Oj okrutna kobieto ja można taką dawke piękna na raz dać (oczywiście takie obfite są najlepsze) a zaczynały mi się podobać moje rabaty, całe przkonywanie samego siebie poszło w błoto
Jak tak patrze na Twój basen to cieszę się, że dzisiaj swój zwinąłem... nienawidze tego robić.
Cieszę się, że zrezygnowałaś z Roundupu... czyli możemy zacierąc rączki na fotki z kolejnej rozróby, ale już zazdraszczam(tak pozytywnie) tego podlewania
Chociaż trudno mi uwierzyć w to, że usiedzisz na miejscu cały sezon.
Syla 22:16, 29 sie 2014

Luki napisał(a)
Oj okrutna kobieto ja można taką dawke piękna na raz dać (oczywiście takie obfite są najlepsze) a zaczynały mi się podobać moje rabaty, całe przkonywanie samego siebie poszło w błoto
Jak tak patrze na Twój basen to cieszę się, że dzisiaj swój zwinąłem... nienawidze tego robić.
Cieszę się, że zrezygnowałaś z Roundupu... czyli możemy zacierąc rączki na fotki z kolejnej rozróby, ale już zazdraszczam(tak pozytywnie) tego podlewania
Chociaż trudno mi uwierzyć w to, że usiedzisz na miejscu cały sezon.

Bo wiesz .... tyle zdjęć na raz bo.... długo kolejnych nie będzie
Od wtorku wykopy .... i będzie tylko ziemia
U siebie masz cudnie !!!!.... Nie wiem czy zazdrościć takiego syna co lubi ogród czy raczej cieszyć się , że mój nie chce nawet na niego popatrzeć Wyrywalibyśmy sobie łopatę i każdy na swój sposób ... wiesz

Ulżyło mi niewiarygodnie po tym jak udało mi się jednak postawić i przekonać panią , że eko jest ważne

Mój basen również pomału się pakuje do schowania .... Wylewam wodę systematycznie po trochu bo ziemia mocno nasiąknięta przez ulewy ....

Usiedzę Łukasz .... usiedzę i książkę z przyjemnością poczytam w ogrodzie zaczynam mieć już taką potrzebę

Będą fotki z rozróby
Syla 22:17, 29 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Syla, dziękuję za odpowiedź w sprawie bukszpanów. Dałaś dzisiaj czadu z tymi fotkami, w kompleksy przez nie popadam... Buziole

Agnieszka nie grzesz .... jakie kompleksy ???

Od wtorku ma być pogoda taka na opryski chyba odpowiednia .... Od rana można zacząć działać jak tylko temperatura się podniesie do odpowiednich 12-15stopni Rośliny będą potrzebowały ok 6godzin aby środek zadziałał ....
AgnieszkaW 22:54, 29 sie 2014

Syla, dzięki