Wow Syla, to będzie się działo. Trawnik się będzie robił?Dobrze kojarzę. Jeśli tak to życzę aby pogoda dopisała, trawnik niech rośnie jak szalony i aby prace były szybkie ale dokładne...czekam na efekty prac...cos mi brakuje czasu i energii do pracy w ogrodzie, nocne pobudki wysysają cała moją siłe a miałam tak wiele do jesieni zrobić, że tak się u Ciebie pożalę
Przerabiałam dwukrotnie etap nieprzespanych nocy i wiesz ....cieszę się , że mam to za sobą
Prace ogrodnicze mają trwać dwa tygodnie o ile pogoda dopisze wymiana trawnika, nawadnianie i oświetlenie .... Wszystko zostanie przekopane , aż strach się bać
Zarwane nocki są najgorsze w tym całym przeciewzięciu, raz przetrwałam teraz też wytrwam mam nadzieję
Dwa tygodnie to nie tak długo, czyli wymiana kompleksowa wraz z nawadnianiem i oświetleniem wow ciekawa jestem coraz bardziej...będzie dobrze chwilowa masakra i brud ale za to potem będzie jeszcze piękniej, choć wydaje się że u Ciebie już piękniej być nie może ...powiedz że mnie czy sama robiłaś projekt nawadniania i oświetlenia czy z czyjąś pomocą