Syla
20:20, 14 paź 2014

Motylku - masz dużo miejsca u siebie - tylko co tu jeszcze chcesz przenosić
....pięknie sobie radzisz z sadzeniem i pielęgnacją ...podziwiam takie pracowite osoby !
Agnieszko ... dziękuję , że mogę liczyć na Twoją obecność
Magda - liście mnie zasypują ... dzisiaj zerwał się wiatr i miałam liściany deszcz ... ale nie udało mi się uchwycić bo każde zdjęcie wyszło takie sobie i nie robi wrażania ... natomiast real , uroczy
Margo - nie było jeszcze zdjęć z oświetleniem
spróbuję zrobić ...
Madżenko - liście mnie zasypują ... są piękne ... ale jeśli w porę nie zdążę z ich zebraniem przed deszczem to już nie wygląda tak kolorowo ... Wstrętna mamałyga
Lenka - kloniki mają się dobrze .... na wiosnę popryskam na grzyba bo ulewne deszcze zrobiły swoje ...
Aage - to signum
Gosia - jesień taka ze słońcem to ogromna radość dla ogrodnika ...
Sebek - nic Ci nie umknie uwadze
tak ... to miejsce będzie korygowane ... miałam już ale chyba nie zdążę

Agnieszko ... dziękuję , że mogę liczyć na Twoją obecność

Magda - liście mnie zasypują ... dzisiaj zerwał się wiatr i miałam liściany deszcz ... ale nie udało mi się uchwycić bo każde zdjęcie wyszło takie sobie i nie robi wrażania ... natomiast real , uroczy

Margo - nie było jeszcze zdjęć z oświetleniem

Madżenko - liście mnie zasypują ... są piękne ... ale jeśli w porę nie zdążę z ich zebraniem przed deszczem to już nie wygląda tak kolorowo ... Wstrętna mamałyga

Lenka - kloniki mają się dobrze .... na wiosnę popryskam na grzyba bo ulewne deszcze zrobiły swoje ...
Aage - to signum

Gosia - jesień taka ze słońcem to ogromna radość dla ogrodnika ...
Sebek - nic Ci nie umknie uwadze