Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Pamajo 02:30, 14 paź 2014

Przeczytaaaaaaaaaaaaaaaaałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1889 stron!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Sylwio!
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu i ogromu pracy jaki włożyłaś w jego tworzenie.
Od 2 tygodni w każdej wolnej chwili spacerowałam po Twoim ogrodzie w dzień i w nocy (lunatykowałam?). Nie potrafiłam się od niego oderwać a rano jak dzwonił budzik "oczy na zapałki" i do pracy.
Twoje "ogrodowe boje" są jak dobra powieść z odrobiną dreszczyku. Stworzyłaś COŚ z niczego. Twoją energią i samozaparciem można by obdzielić kilkanaście osób.
Trafiłam na Ogrodowisko przypadkiem szukając informacji o roślinach i "wsiąkłam". Przeczytałam wszystkie artykuły Szefowej, przeczytałam cały Twój wątek a teraz mam ochotę czytać o ogrodach Danusi, Sebka, Marzeny2007, Any-art, Monteverde, Mala Mi i wielu, wielu innych "zielono zakręconych". Dzięki Wam wiele roślin przestało być dla mnie pięknymi anonimami.
Dziękuję za wspaniały czas i pozwól, że będę Cię odwiedzać.
Nie mam zdjęć roślin ogrodowych ale mam nadzieję, że "drzewko szczęścia" też Ci się spodoba.
Pamajo 02:32, 14 paź 2014

Mala_Mi 08:12, 14 paź 2014

Syla napisał(a)

Dawno mnie tu nie było (i nie tylko tu).... wiec obrazki oglądam. Tu mnie zatkało Wyszło pięknie

Rozchodniki też mnie zauroczyły
Urszulla 18:34, 14 paź 2014

Niesamowite jesienne wrażenia można przeżyć w Twoim ogrodzie
Syla 19:24, 14 paź 2014

Urszulla napisał(a)
Niesamowite jesienne wrażenia można przeżyć w Twoim ogrodzie

Za chwilkę wstawię kolejne jesienne zdjęcia
Syla 19:25, 14 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)

Dawno mnie tu nie było (i nie tylko tu).... wiec obrazki oglądam. Tu mnie zatkało Wyszło pięknie

Rozchodniki też mnie zauroczyły

Aniu , ja ostatnio mam tylko chwilkę dlatego również skupiam się na obrazkach ... A jesienią u mnie to liście , rozchodniki no i szałwia się popisała ku mojemu zdziwieniu
Juzia 19:26, 14 paź 2014

No to już się rozsiadam
Syla 19:30, 14 paź 2014

Pamajo8589 napisał(a)
Przeczytaaaaaaaaaaaaaaaaałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1889 stron!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj Sylwio!
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu i ogromu pracy jaki włożyłaś w jego tworzenie.
Od 2 tygodni w każdej wolnej chwili spacerowałam po Twoim ogrodzie w dzień i w nocy (lunatykowałam?). Nie potrafiłam się od niego oderwać a rano jak dzwonił budzik "oczy na zapałki" i do pracy.
Twoje "ogrodowe boje" są jak dobra powieść z odrobiną dreszczyku. Stworzyłaś COŚ z niczego. Twoją energią i samozaparciem można by obdzielić kilkanaście osób.
Trafiłam na Ogrodowisko przypadkiem szukając informacji o roślinach i "wsiąkłam". Przeczytałam wszystkie artykuły Szefowej, przeczytałam cały Twój wątek a teraz mam ochotę czytać o ogrodach Danusi, Sebka, Marzeny2007, Any-art, Monteverde, Mala Mi i wielu, wielu innych "zielono zakręconych". Dzięki Wam wiele roślin przestało być dla mnie pięknymi anonimami.
Dziękuję za wspaniały czas i pozwól, że będę Cię odwiedzać.
Nie mam zdjęć roślin ogrodowych ale mam nadzieję, że "drzewko szczęścia" też Ci się spodoba.

Dziękuję za ciepłe i miłe słowa oraz za piękne drzewko "szczęścia" i cierpliwość w przebrnięciu wątku .... Zawsze będziesz mile widziana , zaglądaj jeśli znajdziesz czas
Gardener27 20:12, 14 paź 2014

Juzia_G napisał(a)
No to już się rozsiadam

...a ja obok Juzi oczywiście
Juzia 20:15, 14 paź 2014

Gardener27 napisał(a)

...a ja obok Juzi oczywiście

No ja to już zdążyłam nieźle miejscówkę zagrzać...

Sylwuś..gdzie te foty?!?!