Syla
17:38, 26 paź 2014

Ivvona - zaglądaj , zapraszam nieustająco
Jak by nie było zimno to bym ciągła sadzenie ale mi kości zamarzają to sobie odpuszczam 
Agnieszka - dziękuję za komplement .... Wiesz ? ja również świeża ogrodniczka i już nie taka młoda
... Mój staż w ogrodzie to 5 lat . Zawirusowana intensywnie od momentu wstąpienia do grupy ogrodowiska 

Oluś - poszalałaś na elewacji domu , zapewne i wewnątrz ... ogród przobraziłaś w momencie .... a ja wreszcie po kilku latach grzebania doczekałam się prawie finiszu
Tobie i sobie gratuluję 

Anabuko1 - witaj
gdyby nie zdjęcia miałabym problem z oszacowaniem prac zrobionych w sezonie ... trwałabym w przeczuciu , że mało ...A tak mam rozliczenie i nie czuję się winna , że nic lub trochę
pozdrawiam i zapraszam 
Madżenka - w zimie łopaty nie wbiję ale czynnie wymachuję jak tylko śniegiem sypnie .... ale od ciężkiej fizycznej pracy na pewno odpocznę i poświęcę więcej czasu młodszemu
Renata - dziękuję bardzo
Mira - zrobienie zdjęcia z balkonu nie wymaga wysiłku
jedyny mankament to dach który przeszkadza i dlatego jednego ujęcia już nie mogę poczynić takiego na cały ogród (panoramiczny) ... W kadr wchodzi jedynie szklany dach
dziękuję jeszcz raz !!!
Beata - masz rację ... zmiany poczyniłam na lepsze
i oby moje dalsze ruchy nie zeszpeciły tego co udało mi się stworzyć 

bo wiesz ... zawsze jest ryzyko

Agnieszka - dziękuję za komplement .... Wiesz ? ja również świeża ogrodniczka i już nie taka młoda

Oluś - poszalałaś na elewacji domu , zapewne i wewnątrz ... ogród przobraziłaś w momencie .... a ja wreszcie po kilku latach grzebania doczekałam się prawie finiszu

Anabuko1 - witaj

Madżenka - w zimie łopaty nie wbiję ale czynnie wymachuję jak tylko śniegiem sypnie .... ale od ciężkiej fizycznej pracy na pewno odpocznę i poświęcę więcej czasu młodszemu

Renata - dziękuję bardzo

Mira - zrobienie zdjęcia z balkonu nie wymaga wysiłku

Beata - masz rację ... zmiany poczyniłam na lepsze