Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 09:38, 12 lut 2013

kaisog1 napisał(a)

To jest e-iglaki..... słyszałam wiele niepochlebnych opinii....

Gośku to pisz o o chodzi z tymi niepochlebnymi opiniami.. Bo chcę tam jechać osobiście po nie .. Ale napisz plizzzz o co chodzi ?? Że chore ? Ze małe czy jak ...

Ela jak masz zamiar jechać to oki.... wiem, że Anę_art wystawili, potem wyczytałam gdzieś, że rośliny są w złym stanie a na dostarczenie czeka się niemal miesiącami...

Ok wielkie dzięki .. Więc nie decydować się na ich dostawę tylko jechać samemu i powinno być oki ... Dzięki raz jeszcze ... Mam do nich jakieś 50 km , to dam radę
Toszka 09:41, 12 lut 2013

Jedź, zobacz. Piszą w anonsie, że 8-mio letnie sadzonki, 40cm, 2 x cięte (troche mało jak na 8 lat)... zdaj relację
gierczusia 09:41, 12 lut 2013

Bea napisał(a)
Ciekawe jak to jest daleko.

Na miejscu jak się zobaczy to całkiem inna rozmowa. Najwyżej będzie wycieczka.

Ok. 50 km od nas Beatko ... On ma tam tysiąc !!! Sztuk !!
Enya73 09:42, 12 lut 2013

Ela, a to nie lepiej pojechać pod Wrocław do tego gościa z plantacją bukszpanów, tam gdzie dziewczyny z Wrocka kupowały? Możemy się wybrać razem Moim autem
gierczusia 09:44, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Już mi się w głowie miesza od czytania mam nadzieję,że wybaczysz przez wzgląd na wspólną miłość do buble chair

Wiem , Madzenko , wiem... Teź tak mam ,że mi się cosik pomiksuje , bo tych wątków jest tyyyyyle
I oczywiście wybaczam ... Ta banieczka ... Achhhh
gierczusia 09:50, 12 lut 2013

Gabrysiu, Małgosiu ...teź się skłaniam ku podróży i samodzielnej przywózce , bo szkoda ryzykować , tym bardziej ,że opinie są złe... 100 cm obwodu przekłada się na jakieś 33 cm średnicy a ok 40 cm mają mieć wysokoości .. Myślę ,że jakoś dam radę upchnąć z 5 szt do osobówki ...
Zresztą wprawę w upychaniu już mam ,bo ostatnio mojego wiąza tam upchnęłam ( sam pień 2.5 M + donica + korona )

Sebka jeszcze podpytam
gierczusia 09:54, 12 lut 2013

Toszka napisał(a)
Jedź, zobacz. Piszą w anonsie, że 8-mio letnie sadzonki, 40cm, 2 x cięte (troche mało jak na 8 lat)... zdaj relację

Witaj Toszko dawno Cię nie było u mnie ..rozgość się
Nie jestem specjalistą od bukszpanów , trudno mi będzie ocenić gęstość na przykład .. Ale czy zdrowe itp ..to ocenię .. pojadę jakoś w marcu , jak już będzie moźna kopać ., i potem wszystko zamelduję
Toszka 09:58, 12 lut 2013

Eluś, nie trzeba się znać, by ocenić na oko czy gęste (od samego dołu)
Zaglądam systematycznie, ostatnio tylko masakrycznie czasu brak na wpisy (ale jestem na bieżąco w podglądactwie)
gierczusia 09:58, 12 lut 2013

Enya73 napisał(a)
Ela, a to nie lepiej pojechać pod Wrocław do tego gościa z plantacją bukszpanów, tam gdzie dziewczyny z Wrocka kupowały? Możemy się wybrać razem Moim autem

Anitko to nie jest tak chop siup .. Od naszej strony to jeszcze daleko za Wrocławiem w kierunku Poznania zdaje mi się.. Do samego Wrocka jest 200 a tam jest chyba 250 ... To jest 500 km do przejechania !!! No i potrzebuję z 5 szt ,Ty pewnie teź potrzebujesz sporo ...
gierczusia 10:02, 12 lut 2013

Toszka napisał(a)
Eluś, nie trzeba się znać, by ocenić na oko czy gęste (od samego dołu)
Zaglądam systematycznie, ostatnio tylko masakrycznie czasu brak na wpisy (ale jestem na bieżąco w podglądactwie)

Oki to zwrócę uwagę , czy gęste od samego dołu.. A potem fotkę walnę ,żebyście mogły same ocenić

A my czekamy Toszko tu na Ciebie ze zdecydowanie większą ilością czasu ...buziaki ( moźe Ci jakie wapno wysłać dla rozpuszczenia szefowej , która czas zabiera )