Oj, Eluś, problem w tym, że ja sama sobie szefową... to gdybym siebie tym wapnem... już rozumiesz?
A pracować trzeba, bo cisów sporo trzeba dokupić w tym roku
...i jeszcze bukszpanów...
...i jeszcze bukszpanów...
... Oki oki .. Ciebie wapnować nie będziemy , nie chcemy !!!... Poza tym bukszpany i cisy usprawiedliwiają wszystko
A swoją drogą ,zazdroszczę tego,że sama sobie jesteś sterem ,żeglarzem ..okrętem ...
Ela, a to nie lepiej pojechać pod Wrocław do tego gościa z plantacją bukszpanów, tam gdzie dziewczyny z Wrocka kupowały? Możemy się wybrać razem Moim autem
Anitko to nie jest tak chop siup .. Od naszej strony to jeszcze daleko za Wrocławiem w kierunku Poznania zdaje mi się.. Do samego Wrocka jest 200 a tam jest chyba 250 ... To jest 500 km do przejechania !!! No i potrzebuję z 5 szt ,Ty pewnie teź potrzebujesz sporo ...
Żaden problem. Przyzwyczajeni jesteśmy do pokonywania takich odległości w jeden dzień
Dzień dobry no muszę troszkę nadgonić heheh widzę po bukszpana jedziecie...pewnie trzeba zobaczyć jak wyglądają jak będą fajne to warto kupić za tę cenę