Joasiu .... Jak wypiją to na zdrowie ... Jak u mnie w ubiegłym sezonie w mini oczku zamieszkała taka śliczna zielona żabka , to długo źeśmy się nią nie nacieszyli , bo ją zeżarł kot sąsiadki . .... Czymże więc jest w porównaniu kochany piesek pijący dla zdrowia z sadzawki ... Grunt , że się kąpał nie będzię może się nie zmieści, albo nie zmieszczą się oba albo obie .... Nie znam płci pozdrawiam ...
To jak ? Na wiosnę ściana wodna ?.... będziemy budować razem ... projekt made by Juzia
Hej my teź wcześnie łóżek nie opuściliśmy ... Dzięki za fajną imprezkę i prezenty bardzo się cieszę , że słynne kochłowickie ciastka smakowały Pozdrowionka, miłej niedzieli ...
Witaj Jolu u mnie z tego co widzę , to całkiem sporo ludzi z okolic Bielska jest fajnie jest mieć kogoś z kimś można się spotkać też w realu ... Zaraz pobiegnę do Ciebie z rewizytą ... Jak widzisz u mnie był pomysł na początku .. A teraz ... Jest wieczna modyfikacja pozdrawiam
Zetko , ja mam pytanie o hałas z tej ściany wodnej ... Bo u mnie będzie stała zaledwie 3m od tarasu ... Czy to będzie przyjemny szum czy raczej wielki hałas ?? U Ciebie to leci na kamienie ????