Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Zeta 12:22, 20 sty 2013

Ale ktoś tu zdolny.... Kobiety poradzą sobie w każdej sytuacji nawet bez programu do wizualizacji... baby górą...( i nie jestem feministką)
Enya73 12:24, 20 sty 2013

Hejka, a ja dziś wstałam dopiero o 10.30 Dzięki za fajną imprezkę i pyszne jedzonko, no i za ciastka z Kochłowic
gierczusia 12:26, 20 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Justynko! o tym nie pomyślałam, duży zbiornik zakopię i nie będzie go widać a na górze mogę zrobić coś mniejszego i nie dadzą rady wypić wszystkiego

Joasiu .... Jak wypiją to na zdrowie ... Jak u mnie w ubiegłym sezonie w mini oczku zamieszkała taka śliczna zielona żabka , to długo źeśmy się nią nie nacieszyli , bo ją zeżarł kot sąsiadki . .... Czymże więc jest w porównaniu kochany piesek pijący dla zdrowia z sadzawki ... Grunt , że się kąpał nie będzię może się nie zmieści, albo nie zmieszczą się oba albo obie .... Nie znam płci pozdrawiam ...

To jak ? Na wiosnę ściana wodna ?.... będziemy budować razem ... projekt made by Juzia
gierczusia 12:29, 20 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Hejka, a ja dziś wstałam dopiero o 10.30 Dzięki za fajną imprezkę i pyszne jedzonko, no i za ciastka z Kochłowic

Hej my teź wcześnie łóżek nie opuściliśmy ... Dzięki za fajną imprezkę i prezenty bardzo się cieszę , że słynne kochłowickie ciastka smakowały Pozdrowionka, miłej niedzieli ...
gierczusia 12:36, 20 sty 2013

Pola napisał(a)
Witam Cię krajanko , u mnie też mały ogród, ale ile jeszcze roślinek tam trzeba zasadzić.......
Najważniejszy pomysł i potem to już leci....
Witaj Jolu u mnie z tego co widzę , to całkiem sporo ludzi z okolic Bielska jest fajnie jest mieć kogoś z kimś można się spotkać też w realu ... Zaraz pobiegnę do Ciebie z rewizytą ... Jak widzisz u mnie był pomysł na początku .. A teraz ... Jest wieczna modyfikacja pozdrawiam
Juzia 12:52, 20 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Elu to tylko maziaje..mogę wykasować
Ale chciałam Ci pokazać, że musiałabyś dać zieloną ścianę po bokach ściany wodnej żeby ci pijoki nie zaglądali

Nooooo Justynka ... Nadmiar skromności , naprawdę fajnista wizualizacja bardzo mi siepodoba i baaaardzo dziękuję

Zielona ściana będzie rzeczywiście niezbędna achhhh .... Mówicie , że naprawdę będzie tak ładnie ??

Będzie lepiej niż ładnie!
Gosiniak 13:17, 20 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Dziekuję za miłe słowa, ja mam kilka storczyków ale białego jeszcze nie więc trzeba będzie zakupić...róznież pozdrawiam
Gosiu Joanno dostałam wczoraj urodzinowo kolejnego ... I ten juź nie jest całkiem biały ... Spójrz

Całkiem ładna bestyjka ,nieprawdaź ?

Ale wypasiony ten storczyk, chyba byłaś grzeczna
gierczusia 13:18, 20 sty 2013

Zeta napisał(a)
Ale ktoś tu zdolny.... Kobiety poradzą sobie w każdej sytuacji nawet bez programu do wizualizacji... baby górą...( i nie jestem feministką)
... Zdolniacha .. Prawda ?? gratulujemy Justynko ......

Zetko , ja mam pytanie o hałas z tej ściany wodnej ... Bo u mnie będzie stała zaledwie 3m od tarasu ... Czy to będzie przyjemny szum czy raczej wielki hałas ?? U Ciebie to leci na kamienie ????
gierczusia 13:20, 20 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Dziekuję za miłe słowa, ja mam kilka storczyków ale białego jeszcze nie więc trzeba będzie zakupić...róznież pozdrawiam
Gosiu Joanno dostałam wczoraj urodzinowo kolejnego ... I ten juź nie jest całkiem biały ... Spójrz

Całkiem ładna bestyjka ,nieprawdaź ?

Ale wypasiony ten storczyk, chyba byłaś grzeczna
nooooo ba !!! Byłam pewnie wczoraj od rana przygotowywałam maszkety dla gości .... uwielbiam Gości
Gosiniak 13:25, 20 sty 2013

Skoro goście zadowoleni to się należało