Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

atena35 08:58, 30 lip 2013

asc napisał(a)
Myślę że 79 kb mi zostanie wybaczonych, a jak nie, to pójdzie na poczet udaru słonecznego

Ela, rozmiar w sam raz do twojego ogrodu hehehehe
baraga1904 09:02, 30 lip 2013

...gratki na 6 - setkę
...pozdrawiam....
anna_g 09:37, 30 lip 2013

Ela - grateczki na seteczkę - szóstą
Upał odpuścił u nas na dzisiaj. Ponad połowę nocy latałam to zamykać - bo trzaskało niemiłosiernie - okna, to otwierać je ponownie - albo choć ciut uchylić, a może jedno uchylić, drugie otworzyć, trzecie zamknąć. Podstawić drzwi krzesełkiem, żeby szyby w nich nie wyleciały jak trzasną... Zasłonki i firanki sciągać z murów zewnętrznych, bo udawały flagi łopoczące na wietrze... W końcu wszystko pozamykać i za 5 minut na nowo otwierać bo w domu stopni 31... Noc miałam "ruchliwą" i zastanawiam się tylko dlaczego wszyscy inni spali a ja jak ta goopia... Ale dzisiaj jest zachmurzone, troszkę sobie kropi, temperatura 25 stopni... ufffff....
Pozdrawiam na dobry dzień
gierczusia 09:45, 30 lip 2013

Ależ się uśmiałam z Waszych szefów ... Jeden litościwy puści ludzisków w ipał do domu ,a drugi walczy do końca i pyta kto chce zostaćp godzinach w tym upale ... [bBeatko i Gabiku [/b].. I już uśmiałam się z ranka ... Buziole Wielkie
gierczusia 09:51, 30 lip 2013

asc napisał(a)
Gierczusia.... nagadać to sie nie nagadałyśmy.... tzn nagadałyśmy sie na pewno, ale nie z sobą... ale tak już jest na spotkaniach.. trzeba z tym nauczyć sie żyć..
Ale zapraszam do siebie.. basen jest i klima też jest Wylazłam dziś z wody o 22.00 Temperatura osiągnęła magiczne 30 stopni...

Aniu .. Ja mam nadzieję ,że my się jeszcze nagadamy nie raz .. Może kiedyś się uda przyjechać imprzy okazji rodzinkę odwiedzić.... ale to eMuś musi być samowystrczalny...

wiesz ,że Próbowałam oszacować wielkość Twego basenu, na podstawie wielkości materaca i wyszło mi jakieś 6 M średnicy . Łaaaaa.... Mój basen ma 2 M .. Ale też osiągnął wczoraj temperaturę zupy .. Co uwielbiam ...

Buziaki
gierczusia 09:53, 30 lip 2013

Agusiu , Aneczko.. Dzięki za gratki na tę 6 stówkę ... Kfffiatów teraz nie będzie
gierczusia 09:59, 30 lip 2013

anna_g napisał(a)

Upał odpuścił u nas na dzisiaj. Ponad połowę nocy latałam to zamykać - bo trzaskało niemiłosiernie - okna, to otwierać je ponownie - albo choć ciut uchylić, a może jedno uchylić, drugie otworzyć, trzecie zamknąć.........Noc miałam "ruchliwą" i zastanawiam się tylko dlaczego wszyscy inni spali a ja jak ta goopia... Ale dzisiaj jest zachmurzone, troszkę sobie kropi, temperatura 25 stopni... ufffff....

Ja miałam podobną noc.. Jeszcze między tymi biegami miedzyokiennymi
się zastanawiałam,czy mój basen już odfrunął czy jeszcze stoi ... Na szczęście ciężar wody zrobił swoje i basen się ostał ale pokrywę musiałam prawie u sąsiada lokalizować .. Bo fruwała chyba jak frisbee .. Jak dziś będą mówić w wiadomościach ,że nad Rudą Ślaską pojawiło się ufo w kolorze nieba to znaczy ,że to moja pokrywa była ....

U mnie 23 st, pokrapuje i wieje ,że prawie głowy nie urwie ... Buziaki , miłego dnia
GabiK 10:11, 30 lip 2013

Elusiu, a gdzie Ty dwumetrowy basen stawiasz? Niesamowita jesteś.
atena35 10:33, 30 lip 2013

GabiK napisał(a)
Elusiu, a gdzie Ty dwumetrowy basen stawiasz? Niesamowita jesteś.

To się nazywa głuchy telefon hihihihi
gierczusia 11:06, 30 lip 2013

Nawet się nie zorientowałam ,ze od akcji basen już tyle stron minęło .. A ponieważ fotek nie wolno .. To zrobię Wam to ...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2599-ogrod-w-skali-mikro?page=595

Basen na tarasie .. A w zasadzie to jackuzzi