Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

bociek 21:30, 31 lip 2013

W mojej szkolce som cisy, ale male. Nie wiem sama, powinnam kupic, ale Zona sie bojam

Przestan, Ty nieogarnieta, przynajmniej masz liste obecnosci podpisana

Gdzie zabieracie Holowczyca???
GabiK 21:33, 31 lip 2013

Elu, jaka to żurawka?
gierczusia 10:05, 01 sie 2013

Witajcie .. U mnie przyzwoita temperatua,tzn. 27 ... Ducha już człek nie wyzionie ....odkryłam dziś tryb makro w swoim telefonie.... .. Wiem , wiem... nieogar ze mnie totalny .. Ale lepiej póżno niż póżniej i troszku radochy miałam

I tak... Limka , gaillardia kupiona do towarzystwa żurawce i rozchodnik zbierający się do kwitnienia

gierczusia 10:18, 01 sie 2013

bociek napisał(a)
W mojej szkolce som cisy, ale male. Nie wiem sama, powinnam kupic, ale Zona sie bojam

Przestan, Ty nieogarnieta, przynajmniej masz liste obecnosci podpisana

Gdzie zabieracie Holowczyca???

Eeeee tam .. Bociuś .. Ty i strachliwa... ???... Nooo nieee ..

U nas pogrom cisowy , nie ma prawie nic a ja muszę mieć spore ze względu na ten dom weselny.. Tak więc nie mogę czekaćaż mi urosną za 10 lat

A widzisz , jaka ja nieprzytomna ??.. Nawet nie zajarzyłam o co biega z tym męskim głosem.. Achhhh.. Sks , po prostu

Nie mam niestety w dzipiesie Holowczyca , tylko jakiegoś obcego niemedialnego chłopka ... Hołka bym chętnie gdzieś zabrała

Gdzieś planujemy z Beatką wagary, ale jeszcze planu precyzyjnego brak
gierczusia 10:18, 01 sie 2013

GabiK napisał(a)
Elu, jaka to żurawka?

Gabisiu ... Wiśniowa cola ... Zobaczymy jak sobie poradzi
gierczusia 10:24, 01 sie 2013

Bea napisał(a)

ten jeden raz to na własne ryzyko - pieczenie i jedzenie

o rany kiedy ja się będę odchudzać

Ja narazie odchudzania nie planowałam , pinkolę to ... Koffam jeść ... Ale jak jeszcze więcej pokus typu pavlowa ze śmietaną będzie , to nie wiem jak to siem skończy

A co z tym trawnikiem. ?? Ten upał mu tak zaszKodził ??....

U Sebka widziałam trawnik po yarze , bossskiiii
Milka 12:11, 01 sie 2013

u ciebie rozchodnik szybciej kwiaty pokazuje, u mnie jeszcze kolorku nie widać, może trochę na tym bordowym
nie wiem, jak limki, bo przez krwiopijce nawet się nie zapuszczam w tamten rejon..
gierczusia 12:42, 01 sie 2013

Ja właśnie czekam na te kwiaty Irenko.. Ciekawe jakiego koloru będą... Albo różowe ,albo białe.. Zobaczymy

A u mnie limka stoi na tarasie ,więc dlatego może bez kłopotu i strat krwi właścicielki pozować do zdjęć
Milka 12:45, 01 sie 2013

toś szczęściara, u mnie wszędzie są...no ale ciut bliżej patio jakby mniej, jedynie rano do domu się dobijają, całe chmary na oknach
Ola54 12:47, 01 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Ja narazie odchudzania nie planowałam , pinkolę to ... Koffam jeść ... Ale jak jeszcze więcej pokus typu pavlowa ze śmietaną będzie , to nie wiem jak to siem skończy

A co z tym trawnikiem. ?? Ten upał mu tak zaszKodził ??....

U Sebka widziałam trawnik po yarze , bossskiiii

Pavlowa - uwielbiam i jak przeczytałam już mam tzw.ślinotok z borówką i bitą śmietaną...mniam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies