Dobranoc Dziewczynki spędziłem dziś z Wami cudowne popołudnie wielkie dzięki za potężną dawkę fantastycznego humorku ... Bo ja już właśnie zdążyłam się wykąpać i już siedzę w pidżamce .. Wracam po prysznicu a tu mój ulubiony temat czyli kolejny trup ... Tym razem od Madzi ... dobranoc raz jeszcze , całusy
Witam,
choć może nie za duży jest twój ogród , to za to przepięknie urządzony i z zastosowaniem super roślinek i pomysłów .
Napisz mi tylko proszę , czy zamontowałaś już lustro w swoim ogrodzie? Jestem ciekawa efektu , a nie udało mi się do końca przeczytać twój wątek....
Pozdrawiam
Nadrobiłam zaległości w dyskusji co słodka kobieta potrafi zrobić z szafą, trupem, wapnem, ślimakami i skrzypem... urechotałam się jak nigdy...
...niewiarygodne jak to zima i brak ogrodu potrafi w delikatnych kobietkach wzbudzić amok i wapienne żądze
hej Madziu witaj u mnie .. Niestety sprawa lustra jakoś ugrzęzła może to dlatego , że niewielu ludzi ma je w swoich ogrodach .. Danusia na początku też mi coś wspominała o lustrze , ale u mnie jest niesłychanie blisko od tarasu do wszelkich innych miejsc , gdzie to lustro mogłoby się ewentualnie pojawić.. A nie powinno być tak ,żeby ludzie często mogli się w nim przeglądać .. Lustro oczywiście można ustawić pod kątem .. U mnie na początku jest Danusina instrukcja jak takowe ustrojstwo zamontować .. Możesz teź zajrzeć do ogrodu z lustrem ... Domyślam się ,źe też masz niewiele działeczki .. Zajrzę do Ciebie za moment , jeśli pozwolisz ...
Aaaa i bardzo dziękuję za ciepłe słowa o moim skraweczku ziemi to niesłychanie miłe
nooo Toszko smutno nam było bez Ciebie ... Ale zawsze możesz nam dziś poopowiadać o swoim trupie .. Hhhihiii głupawka jeszcze mi do końca nie przeszła .... A może wolność ,żeby Ci wapno podesłać całusy , miłego dnia