Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:02, 31 sty 2014

anna_g napisał(a)
Helouuuuu, noooo wróciła nam dziołszka Dobrze, że jesteś Wypoczęta, uśmiechnięta, cała i zdrowa i z naładowanymi akumulatorkami a i widać języki obce wyćwiczone (patrz: life is brutal and full... itd) Mieszkanie odgruzować??? a po co? przecież Was nie było to kto miał nagruzować ha??? Miotłę odgruzuj, przegląd zrób, paliwka dolej i frrruuuuuu do Gosi w przyszłą sobotę
Buźka i miłego weekendu

Cześć Kochana ... Dobrze Cię widzieć ...

A te języki...noo fieszzzzz , szczególnie ta część " kopas w dupas " jest baaaaaardzo zaawansowana lingwistycznie

A z tym odgruzowywaniem, to nie ma żartów .... Weekend przed wczasami byliśmy przecież w Bialce, jeszcze wcześniej była moja impreza urodzinkowa , co teź zbiegło się z końcem semestru w pracy....więc gruzu jest caaałkiem sporo

Bardzo bym kciała do Gośki w tą sobotę , tym bardziej ,że juź chyba 3 razy się nam nie udało .....ale trudno będzie...

Buziaki gorące ,miłego weekendu
gierczusia 22:07, 31 sty 2014

Bea napisał(a)
Witam, witam sąsiadkę.

Cześć Beatko ... Stęsnknilam sie już za naszymi wspólnymi wypadami na giełdę .. Buziaki gorące wysyłam " za miedzę "
Bea 22:09, 31 sty 2014

Ja też.

Wiosny mi potrzeba bardzo.
gierczusia 22:11, 31 sty 2014

baraga1904 napisał(a)
..no jesteś Eluś...wygrzana i naładowana...a tu u nas trochę zima sobie przypomniała...buuuu....dobrze że ciepełko przywiozłaś...

Cześć Agusia ...

" wygrzana " podoba mi się baaaardzo. ... Choć zestaw :"wygrzana i naladowana "... .. Jest jeszcze lepszy.......Ajjjajjjj ...

Ja naprawdę myślałam ,że zimy już nie będzie.. Mam tylko nadzieję ,że nie będzie takich mrozów w lutym , jak gdzieś czytałam ..toż w takich warunkach prawie nie da się żyć ..,

Buziaki
gierczusia 22:13, 31 sty 2014

Bea napisał(a)
Ja też.

Wiosny mi potrzeba bardzo.

Ja się troszku tej zieleni " nałapałam ", ale i tak już kupiłam dwa malutkie karmniczki na wianki wielkanocne ,żeby na nich zrobić decoupage........

noo i ta zima niewymownie mnie drrrrażni
Bea 22:21, 31 sty 2014

To co wydmuszki zamawiać?

Wianek wiosenny muszę zrobić, aby wiosnę przywołać jeszcze przed wielkanocnymi świętami.

Agania 22:27, 31 sty 2014

Nie lubiszzzzz..........zimy Eluś, a ja już myślałam, że za Białką tęsknisz hi, hi

Też na wiosnę czekam, ale jeszcze luty przed nami, to ostatni miesiąc zimy, a mój ukochany, bo dla mnie imprezowy, jest najkrótszy w roku i z zimowymi feriami związany i jeszcze w lutym wyjeżdżam w Dolomity, to jak ja mam go nie kochać

Decoupage na karmnikach, to mnie ciekawi coraz bardziej, pokażesz i co tam u
ciebie za tęskniłam
gierczusia 22:36, 31 sty 2014

Bea napisał(a)
To co wydmuszki zamawiać?

Wianek wiosenny muszę zrobić, aby wiosnę przywołać jeszcze przed wielkanocnymi świętami.

Własnie sie zastanawiałam ,czy już będą jakieś elementy dekoracyjne świąteczne w sprzedaży.. Nawet byłam w Empiku, ale tam jeszcze Boże narodzenie ....

W minione święta wianek świąteczny wywiesiłam chyba pierwsza , nawet mama mi mówiła ,że chyyyyba ciut za wcześnie ... Ale też tak tęskniłam za świąteczną atmosferą ,że miałam nadzieję ,że ten wianek chociaż mi to troszkę przyspieszy , przywoła właśnie

gierczusia 22:43, 31 sty 2014

Agania napisał(a)
Nie lubiszzzzz..........zimy Eluś, a ja już myślałam, że za Białką tęsknisz hi, hi

Też na wiosnę czekam, ale jeszcze luty przed nami, to ostatni miesiąc zimy, a mój ukochany, bo dla mnie imprezowy, jest najkrótszy w roku i z zimowymi feriami związany i jeszcze w lutym wyjeżdżam w Dolomity, to jak ja mam go nie kochać

Decoupage na karmnikach, to mnie ciekawi coraz bardziej, pokażesz i co tam u
ciebie za tęskniłam

Jakby się dało jeżdzić w temperaturze + 35 to jak najbardziej ,,,,

W lutym dla Ciebie przypada okres imprezowy ??.. To świetnie , bo ten ostatni ( mam nadzieję ) zimowy miesiąc minie Ci szybciutko ... Masz urodzinki ??

A wiesz ,że ja jeszcze nigdy za granicą na nartach je byłam.....achhhhh... Ale to dlatego ,że ze mnie taki narciarz , jak z koziej dooopy siodło ....

Teraz syn jedzie na koniec lutego do Włoch i chyba mam pietra większego niż on ...

A karmniki narazie sa mało wyjściowe... Zresztą zobacz sama .. Mam nadzieję ,że potem będą wyglądały lepiej

Bea 22:47, 31 sty 2014

Na pewno będą hiacynty i prymule i krokusy i ..............

zobaczy się co będzie