Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 16:47, 31 sty 2014

Jak dobrze zobaczyć tak ciepłe fotografie pozdro z baaaaaaaaaaaaardzo zimnego Polesia
gierczusia 17:08, 31 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Sabat u mnie w sobotę będie jak nie zasypie

Uhhhummmmm ... Cziżbim awansowała na czarownicem ??....
gierczusia 17:12, 31 sty 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Jak dobrze zobaczyć tak ciepłe fotografie pozdro z baaaaaaaaaaaaardzo zimnego Polesia

Nooo nieee ??... Nawet jeśli nie widać wskazania termometru jaka tam była temperatura , to i tak te kolory tak dają po oczach ,że już nic wiecej człowiekowi do szzęscia nie potrzeba

Może zapakuję ciutek tego ciepełka do paczki Ci ja to zimne Polesie wyśle kurierem ???... U mnie było dziś już tylko +6 i powoli chciało się żyć , czego nie można powiedziećo temperaturze -11...

Buziaki Gosieńko
malgorzata_s... 17:13, 31 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Uhhhummmmm ... Cziżbim awansowała na czarownicem ??....

Toć to już ustalone było przy wrotyczu Naleweczka sie chłodzi, śnieg schodzi zgodnie z zamówieniem
Urszulla 17:16, 31 sty 2014

hej,hej....
jeszcze jakieś zioła czarodziejskie potrzebne? mam całą szafkę
anna_g 19:02, 31 sty 2014

Helouuuuu, noooo wróciła nam dziołszka Dobrze, że jesteś Wypoczęta, uśmiechnięta, cała i zdrowa i z naładowanymi akumulatorkami a i widać języki obce wyćwiczone (patrz: life is brutal and full... itd) Mieszkanie odgruzować??? a po co? przecież Was nie było to kto miał nagruzować ha??? Miotłę odgruzuj, przegląd zrób, paliwka dolej i frrruuuuuu do Gosi w przyszłą sobotę
Buźka i miłego weekendu
gierczusia 21:53, 31 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Toć to ze jesteś czarownica już ustalone było przy wrotyczu

Nooż , przeca zapomniało mi się .... Że ja czarownica pierwszej wody ....

Teraz na wczasach mieliśmy przejażdżkę konno.. I wszystko by było dobrze , gdyby nie fakt że wierzchowca dobierali specjalnie do jeźdźca ,jakimi kryteriami się kierowano , tego nie wiem.....

W kaźdym razie...wszyscy jechali na koniach a ja miałam muła ..... Mój syn twierdzi ,źe zupełnie nieprzypadkowo .....czort jeden ....w zasadzie to muszę go zapytać , co teź on ma na myśli .... I będę udawała że nie wiem.....

Swoją drogą..... .. Ciekawe czy łatwiej jest na miotle czy na mule.... ??.... Upartym jak muł
gierczusia 21:55, 31 sty 2014

Urszulla napisał(a)
hej,hej....
jeszcze jakieś zioła czarodziejskie potrzebne? mam całą szafkę

Achh Ulka .... Ja tam nie wiem , zapytaj reszty " czarownic "...... Ale myśle ,że są takie fachowe ,że i bez tajemniczych ziółek dadzą radę
Bea 21:56, 31 sty 2014

Witam, witam sąsiadkę.
baraga1904 22:01, 31 sty 2014

..no jesteś Eluś...wygrzana i naładowana...a tu u nas trochę zima sobie przypomniała...buuuu....dobrze że ciepełko przywiozłaś...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies