Nooo nieee ??... Nawet jeśli nie widać wskazania termometru jaka tam była temperatura , to i tak te kolory tak dają po oczach ,że już nic wiecej człowiekowi do szzęscia nie potrzeba
Może zapakuję ciutek tego ciepełka do paczki Ci ja to zimne Polesie wyśle kurierem ???... U mnie było dziś już tylko +6 i powoli chciało się żyć , czego nie można powiedziećo temperaturze -11...
Helouuuuu, noooo wróciła nam dziołszka Dobrze, że jesteś Wypoczęta, uśmiechnięta, cała i zdrowa i z naładowanymi akumulatorkami a i widać języki obce wyćwiczone (patrz: life is brutal and full... itd) Mieszkanie odgruzować??? a po co? przecież Was nie było to kto miał nagruzować ha??? Miotłę odgruzuj, przegląd zrób, paliwka dolej i frrruuuuuu do Gosi w przyszłą sobotę
Buźka i miłego weekendu
Nooż , przeca zapomniało mi się .... Że ja czarownica pierwszej wody ....
Teraz na wczasach mieliśmy przejażdżkę konno.. I wszystko by było dobrze , gdyby nie fakt że wierzchowca dobierali specjalnie do jeźdźca ,jakimi kryteriami się kierowano , tego nie wiem.....
W kaźdym razie...wszyscy jechali na koniach a ja miałam muła ..... Mój syn twierdzi ,źe zupełnie nieprzypadkowo .....czort jeden ....w zasadzie to muszę go zapytać , co teź on ma na myśli .... I będę udawała że nie wiem.....
Swoją drogą..... .. Ciekawe czy łatwiej jest na miotle czy na mule.... ??.... Upartym jak muł