Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 22:50, 31 sty 2014

Ja dzisiaj byłam niespodziewanie w Obi w tychach. Było trochę prymulek, małych żonkili i hiacyntów ale szału nie było i nic mnie nie urzekło. Ale żeby z pustą ręką nie wyjść kupiłam Previcur - będę clematisy podlewać wiosną, ziemię do tej mojej kobei i preparat ekologiczny do kompostowania tak że zakupy można uznać za prawie udane Buźka
Agania 22:58, 31 sty 2014

Eluś ja też takie kcę, gdzie je złapać, bo ja siem decupage kcem nauczyć i ptaszków mi brakuje

W lutym mam imieninki i urodzinki i fajny miesiąc, bo krótki, siem fajowo, zapowiada i tak przedwiośnie od razu jest szybciej

Ze mnie snoboardzista jak z koziej doopy siodło niech też tak będzie

W Dolomity jedziemy już 4 rok, nasza grupka to nie mniej niż 17 osób, nikt nie jest wyczynowcem, ale się super czujemy , bo trzymamy się razem tak jak na ogrodowisku

buziaczki
gierczusia 23:21, 31 sty 2014

Agania napisał(a)
Eluś ja też takie kcę, gdzie je złapać, bo ja siem decupage kcem nauczyć i ptaszków mi brakuje

W lutym mam imieninki i urodzinki i fajny miesiąc, bo krótki, siem fajowo, zapowiada i tak przedwiośnie od razu jest szybciej

Ze mnie snoboardzista jak z koziej doopy siodło niech też tak będzie

W Dolomity jedziemy już 4 rok, nasza grupka to nie mniej niż 17 osób, nikt nie jest wyczynowcem, ale się super czujemy , bo trzymamy się razem tak jak na ogrodowisku

buziaczki

Ja też decoupage'u jeszcze nie robiłam .. Ale znalazłam taki fajny instruktaż .... Jak ja to mowię " jak dla konia ".... Dla mnie idealny ... A ta Kobitka , która to prowadzi to też musi byc ńiezła aparatka .. Wystarczy posłuchać .. Banan sam wyskakuje

http://www.inspirello.pl/filmy/411-decoupage-krok-po-kroku-taca-janina-tutorial-dla-poczatkujacych.html

Zazdraszczam takiej fajnej Ekipy narciarsko - snowboardowej .... Niełatwo taka znależć ..Szczęsciara z Ciebie

I napisz kiedy mam składać życzonka , bo bardzo bym chciała znać tą Magiczna Datę
gierczusia 23:26, 31 sty 2014

anna_g napisał(a)
Ja dzisiaj byłam niespodziewanie w Obi w tychach. Było trochę prymulek, małych żonkili i hiacyntów ale szału nie było i nic mnie nie urzekło. Ale żeby z pustą ręką nie wyjść kupiłam Previcur - będę clematisy podlewać wiosną, ziemię do tej mojej kobei i preparat ekologiczny do kompostowania tak że zakupy można uznać za prawie udane Buźka

Nooo proszę ... To Ty już jesteś w ogrodowym pzredwiośniu ....

Ja jeszcze nic nie kupiłam , choć dziś w lidelku widziałam szafirki , narcyzy..ale jakoś się nie skusiłam ,nie wiem czemu... Szukam tui zmatlic , bo potrzebuję jeszcze dwie sztuki a jest jakiś problem z tą odmianą.. Może to dlatego ,że bardzo wolno rośnie....można kupić maluszki , ale to mi urośnie dopiero za jakieś 5 lat , a mnie się nie uśmiecha tyle czekać

Będziesz w tym roku kobee wysiewać ??.....

Buziaki ....

Ps. W Katowicach wszystko załatwione pomyślnie ??
Agania 23:33, 31 sty 2014

Wracam od Sebka, Pisarzowice lecą w wątku spotkaniowym 17 maja, będzie nas więcej
gierczusia 23:44, 31 sty 2014

Agania napisał(a)
Wracam od Sebka, Pisarzowice lecą w wątku spotkaniowym 17 maja, będzie nas więcej

Hurrra , hurra , hurra .... Dziękuję za info ...

Buziaki
gierczusia 00:04, 01 lut 2014

Rany booooskie ... Ja nawet we własnym wątku nie wyrabiam ..... Ależ ze mnie dziamdzia .... Jeszcze zdaje się mam " wakacyjną rułę ".... I w związku z tym proszę o wybaczenie
Madzenka 06:29, 01 lut 2014

O wrociłaś! Wypoczęta, opalona, wygadana
Milka 10:22, 01 lut 2014

gierczusia napisał(a)

Jakby się dało jeżdzić w temperaturze + 35 to jak najbardziej ,,,,

W lutym dla Ciebie przypada okres imprezowy ??.. To świetnie , bo ten ostatni ( mam nadzieję ) zimowy miesiąc minie Ci szybciutko ... Masz urodzinki ??

A wiesz ,że ja jeszcze nigdy za granicą na nartach je byłam.....achhhhh... Ale to dlatego ,że ze mnie taki narciarz , jak z koziej dooopy siodło ....

Teraz syn jedzie na koniec lutego do Włoch i chyba mam pietra większego niż on ...

A karmniki narazie sa mało wyjściowe... Zresztą zobacz sama .. Mam nadzieję ,że potem będą wyglądały lepiej

Gierczusiu, pokaż tę opaleniznę!
Sliczne domki
gierczusia 11:39, 01 lut 2014

A teraz korzystając z okazji ,że jest jeszcze w miarę wczesny ranek ... Noooo , ranek ... Zaproszę Was na oryginalne kakao

Kiedyś , dawno temu ,tuż po zerwaniu wyglądało tak

Potem tak
Widelec jest obok ,żeby było łatwiej oszacować wielkość

Potem jak mój syn zrobił użytek z tarki , to było tak

A efekt finalny był taki ... Szkoda ,że nie można wysłać aromatu .... Smacznego