Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 22:26, 08 sty 2013

Magda70 napisał(a)
no to bierz się do roboty... tylko co bym jutro rano za duzo nie miala do nadrabiania : hehehehe

Bo popracować też troszkę mus!

Hehe jasne nie bede was zameczać bo i tak mnie od strusi pędziwiatrów przezywają....
Zdjęcia będą może jutro jak kompa opanuję i Żona hhehehe
Zeta 22:26, 08 sty 2013

zaczarowanaa napisał(a)
jestem za............. sortuj te foty ))

Taaak juz na allegro sortownik zamówiłam.
zaczarowanaa 22:28, 08 sty 2013

hahahahaha zmykam spas bo rano bedzie ciezko sie zwlec z wyrka;-P
Magda70 22:33, 08 sty 2013

nooo ja tez dojrzałam i spadam...
Zeta 22:36, 08 sty 2013

Magda70 napisał(a)
nooo ja tez dojrzałam i spadam...

Tak tak businesswoman musi się wyspać......co by z rana dompracy się nie spóźnić
Netka 22:36, 08 sty 2013

Kasiu tym razem zostawiam ślad po sobie, bo prześledziłam całe 100 stron ( faktycznie pędzisz, jak z tym ogrodem popędziłaś ) A ogród powala na kolana, po prostu brak słów ... I dom piękny ... I ten spokój i cisza ... tylko pozazdrościć ... I metamorfoza "przed i po" - rewelacja ! Czuję, że pomęczę Cię w sprawie rabatek u mnie, bo u Ciebie też dużo cienia Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcie tej skarpy po prawej stronie, to proszę wklej, bo jestem na etapie myślenia, czym obsadzić moją cienistą skarpę, choć u Ciebie tam chyba akurat sporo słońca jest ? O tą po prawej mi chodzi, która łączy się, z tą żwirkową :

co to za roślinki, te żółte kulkowate ?
monteverde 22:44, 08 sty 2013

No p. Zeto ogródeczek miodzio tylko pozazdrościć pozdrawiam pędziwiatra
Zeta 22:48, 08 sty 2013

Netka napisał(a)
Kasiu tym razem zostawiam ślad po sobie, bo prześledziłam całe 100 stron ( faktycznie pędzisz, jak z tym ogrodem popędziłaś ) A ogród powala na kolana, po prostu brak słów ... I dom piękny ... I ten spokój i cisza ... tylko pozazdrościć ... I metamorfoza "przed i po" - rewelacja ! Czuję, że pomęczę Cię w sprawie rabatek u mnie, bo u Ciebie też dużo cienia Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcie tej skarpy po prawej stronie, to proszę wklej, bo jestem na etapie myślenia, czym obsadzić moją cienistą skarpę, choć u Ciebie tam chyba akurat sporo słońca jest ? O tą po prawej mi chodzi, która łączy się, z tą żwirkową :

co to za roślinki, te żółte kulkowate ?

Hej witam .....u mnie w ogrodzie rzeczywiście duuużo cienia .....ta skarpa też raczej cienista dopiero popołudniu jest trochę słońca ....jutro obiecuję jakieś zdjęcia tej skarpy ....jak kompa naprawię .....te żółte kuleczki tomtawułki goldmund chyba ale to muszę sprawdzić w moich zapiskach ogrodowych ....chwila..............tak to te......przed nimi rośnie ....kosodrzewina której coroku namiętnie obcinam czubki......co bu za szybko nie rosła i gęsta była......

Możesz pytać i męczyć mnie dowoli jak tlko będę mogła to pomogę.....
Zeta 22:50, 08 sty 2013

monteverde napisał(a)

Buźka ...dzieki za dobre słowo to zawsze podbudowuje i zmusza do dalszego działania.
Netka 22:58, 08 sty 2013

Zeta napisał(a)

Buźka ...dzieki za dobre słowo to zawsze podbudowuje i zmusza do dalszego działania.

Ja już chyba bym nic nie działała jakbym miała taki ogród

No to będę Cię męczyć