Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 00:24, 09 sty 2013

Oj dziewczyny co ja bym bez was......??
Kasiek 05:38, 09 sty 2013

Zeta....spisz?...Marzenke na kawe zaprosilam...do Ciebie.... Wstawaj,trza ci do kufffni isc

Milego dzionka
Mala_Mi 08:20, 09 sty 2013

bociek napisał(a)
Uuuuuuu, kolezanka ma szmate.... Szmaty sa beeeee

Już widzę jak te co mówią beeee na tych hektarach pielą pomiędzy kosówką... od świtu do nocy
Szmata beee jak się ma 10 czy 15 arów..... powyżej się robi niewolnikiem chwastów..... i ogród to już nie przyjemność..
Zeta..na forum nie pokazuje się szmaty...bo jest trendy jej nie mieć.. a ja tu i ówdzie jeszcze ją mam... Ale ja nie jestem trendy tylko kobieta praktyczna
Lece dalej nadrabiać zaległości..
A te takie zaorane na fotach po lewej to co???
Magda70 08:55, 09 sty 2013

W nocy na ławeczkach i hamaczkach się rozsiadały a teraz odsypiają?!
Znaczy się sorry Zeta odsypia....jak zwykle!
A ja w pracy
abiko 09:59, 09 sty 2013

Zeta, no metamorfoza mnie załamała, 3 lata i takie zmiany..chylę czoła.. i gabionki mi się podobają pokaż więcej skarpy, proszę.
Magda70 11:02, 09 sty 2013

Pobuuuuuuuudkaaaaaaaaaa!!!!
EPODLAS 11:17, 09 sty 2013

Gabiony widziałam w dużej ilościach w Anglii. Najczęściej w nowoczesnych ogrodach. Pięknie wyglądają w połączeniu z zielenią.
Zeta 11:37, 09 sty 2013

Kasiek napisał(a)
Zeta....spisz?...Marzenke na kawe zaprosilam...do Ciebie.... Wstawaj,trza ci do kufffni isc

Milego dzionka

No tak jak się śpi cały dzień to siem wstaje jak skowronek o łaaaaaaaaa 5.48 .....a że ummnie zima to niedźwiedzie śpią snem niedźwiedzim.......nie budzić....!!!
Zeta 11:41, 09 sty 2013

asc napisał(a)

Uuuuuuu, kolezanka ma szmate.... Szmaty sa beeeee

Już widzę jak te co mówią beeee na tych hektarach pielą pomiędzy kosówką... od świtu do nocy
Szmata beee jak się ma 10 czy 15 arów..... powyżej się robi niewolnikiem chwastów..... i ogród to już nie przyjemność..
Zeta..na forum nie pokazuje się szmaty...bo jest trendy jej nie mieć.. a ja tu i ówdzie jeszcze ją mam... Ale ja nie jestem trendy tylko kobieta praktyczna
Lece dalej nadrabiać zaległości..
A te takie zaorane na fotach po lewej to co???

Szmaty nie szmaty nigdy nie byłam fanką mody.......a jeśli chodzi o skarpę to i tak predzej czy później rośliny ją zakryją ...ale ona pełni role ochronną bo po dużych deszczach skarpa spływała .....i dopuki rośliny się nie ukorzenią .....szmata będzie!!!!
A to zaorane to niebardzo wiem o co chodzi.......jeszcze kawy nie piłam więc może śpię
Zeta 11:42, 09 sty 2013

Magda70 napisał(a)
W nocy na ławeczkach i hamaczkach się rozsiadały a teraz odsypiają?!
Znaczy się sorry Zeta odsypia....jak zwykle!
A ja w pracy

A ty wczoraj też zasnęłaś na huśtawce???
miłego dzionka pozdrów chłopaków