Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Madzenka 14:43, 20 sty 2013

I Kaśka nie prowokuj, bo ja w marcu do Austrii jadę jak nic przecinam Bawarię
Juz dzisiaj kolanko na spacerze bez ortezy ruszałam , jutro ortopedzie powiem aby się wypchał z artroskopią, najwcześniej ją w czerwcu zrobię... Po CHFSh
Madzenka 14:44, 20 sty 2013

Zeta zrób koniecznie zdjęcia tych donic 100x100 plizzzzzzzzz !
Zeta 14:47, 20 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Tych wysokich wąskich kwadraciaków ?? Oki
Kasiek 14:47, 20 sty 2013

Zeta napisał(a)

Głosuję na nr 2,a już całkiem zdecydowanie głosuję na te, które są ze wszystkich najwyższe.

Właśnie miałam napisać glosuję za nr 2.... Bo ja na nie choruję od roku.... Ale ta cena zaporowa na ter steege... Wczoraj się nawet na ich holenderskiej stronie zalogowałam jako firma i dostałam maila, ze zadzownią do mnie aby dokończyć rezerwację..... chyba powiem, źe firmę dla ogrodowiczanek załozyłam. Że jak nam diskonta 99,99 % zrobią to bedziemy ich najbardziej wzrostowym rynkiem w EU

Chyba musimy jakąś wyprawę na zakupy do Holandii zorganizować

Jak do Holendrow to tylko przez Bawarie

A Ciebie tam nie zasypało???? Tunel wyjściowy masz to dawaj do nas

Zasypalo...I nie tylko..W nocy padal deszczyk,potem przyszedl pan mroz,nad ranem sypnelo ...jestesmy zamknieci w domu Mieszkam na sporej gorce,nie ma szans aby gdziekolwiek sie ruszyc.Dzisiaj dzwonil juz Czerwony Krzyz czy ktos potrzebuje pomocy,organizujemy pomoc sasiedzka dla starszych,samotnych ludzi mieszkajacych na mojej wiosce...Wszystko jest oblodzone i przykryte sniegiem,okropnosc.
Kasiek 14:49, 20 sty 2013

Zeta napisał(a)

Kasik ode mnie do Holandii przez Bawarię to prawie jak wyprawa Konstancji z Kielc do Bystrzycy przez Rzeszów i o mało Litwy i Pomorza nie zaliczyła....

No to ja nic nie powiem

Gadaj Kobieto i to juz
Zeta 14:51, 20 sty 2013

O kurcze ...ale chyba nie żartujesz teraz?? To nieciekawie naprawdę...najgorzej mają starsi ludzie fajnie że organizujecie pomoc.... dobrze mieć myślących i pomocnych sąsiadów....no to wiesz przyjedziemy do tej Bawarii na wiosnę jak pozwolisz...u mnie też zasypało...no ale nie tak jeszcze jestem w stanie się wydostać z domu....jak co to daj znać uratujemy Cię....przyjedziemy tam choćby czołgiem..
Zeta 14:52, 20 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Kasik ode mnie do Holandii przez Bawarię to prawie jak wyprawa Konstancji z Kielc do Bystrzycy przez Rzeszów i o mało Litwy i Pomorza nie zaliczyła....

No to ja nic nie powiem

Gadaj Kobieto i to juz

No czekaj liczę te kilometry...mój M stamtąd wrócił dwa dni temu .to jakieś 1100. ??
Kasiek 14:53, 20 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
I Kaśka nie prowokuj, bo ja w marcu do Austrii jadę jak nic przecinam Bawarię
Juz dzisiaj kolanko na spacerze bez ortezy ruszałam , jutro ortopedzie powiem aby się wypchał z artroskopią, najwcześniej ją w czerwcu zrobię... Po CHFSh

Wszystkie drogi do Austrii prowadza przez ...moj ogrodek
Juz wiem ze przyjedziesz do mnie tralalaalala lalalala
Madzenka 14:53, 20 sty 2013

Zeta napisał(a)

Tych wysokich wąskich kwadraciaków ?? Oki

Tak tak i razem z tymi 50x50 bo ja na nie zachorowałam w kompelcie...
Madzenka 14:57, 20 sty 2013

Kasik przyjade jak nic. Cyknę Ci fotę z potffforem
Wszystko zależy od stanu nogi, jesli będzie ok to na caly tydzień, jesli nie ok to na 3-4 dni pojedziemy bo ja nie zdzierżę tygodnia na niebieskich trasach i patrzenia na innych narciarzy...

Czasami próbując ominąć korek pod Monachium jeżdzilismy innymi drogami przez tak piękne miasteczka i wsie, źe aż dech zapierało Dlatego sobie machnęłam taki alpejski domek obity drewnem. Inspiracja Bawarsko- Austriacka