Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Edi00 07:25, 20 sty 2013

Zeta, nie dość że masz piękny ogród, kochasz tak samo jak ja owczarki- też mam, ale jednego to jeszcze mieszkasz na roztoczu - miejscu, które bardzo kocham, bo tam mieszka też moja najlepsiejsza przyjaciółka, którą często odwiedzam.
A brzozy były warte walki...
Madzenka 11:27, 20 sty 2013

Zostawiłam sobie Ciebie na deser, bo myśłałam że ugrzęznę na godziny a tu pusto
Magda70 11:42, 20 sty 2013

No proszę...niedostępna byłam wczoraj...i myślałam, że będę gratulować 200 a tu jak grzeczniutko...nono
Zeta przycykała, że nagana od Danusi będzie...hehehehe
Zeta 11:45, 20 sty 2013

siaaska napisał(a)
Wspaniały ogród Żałuję że nie trafiłam tutaj wcześniej bo przeczytać tyle stron to nie lada wyczyn.... przyznaję się że przejrzałam tylko fotki Ale obiecuję że teraz będę już czytać dokładnie i szukać inspiracji Pozdrawiam

Nie martw się już tak jest na ogrodowisku że nie jesteśmy na bieżąco z wątkami....ja też mam zaległości, których chyba nigdy nie nadrobie hahah.....czytaj pismo obrazkowe i wychwytuj interesujące Cię tematy ...ja tak robię ....działa.
Zeta 11:48, 20 sty 2013

Monitka Kasiek Juzia Asc....nie ma napadu M siem zgodził na donice oby nie te za 24000 zł a skoro imieniny urodziny i dzień kobiet dzień po dniu ...jak nie liczyć trzy donice siem należą.
Madzenka 11:50, 20 sty 2013

Trzeba bylo naciągnąc na te po 24 tysiaki skoro potrójna uroczystość
Zeta 11:50, 20 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)
łatwo nie było ale przebrnęłam w szampańskim humorze przez imprezę ... mniej szampańsko mi się zrobiło przy donicach ale od czego som pończochy ... jak już wstawicie zaczaję się nocą w pończosze na gowie i ... popatrzę bo przecież nie uniose ... jak pech to pech

No pończocha.... a my siem tyle nakombinowałyśmy ...peruki , kaski narciarskie ...masakra ...gdzie ty byłaś jak my plany robiłyśmy...??
Bogdzia 11:52, 20 sty 2013

To Marzenka podpuszczalska.Ona i tak je wyda na jakieś roslinki bo przecież na donicach się w tym roku nie skonczy.
Zeta 11:53, 20 sty 2013

Edi00 napisał(a)
Zeta, nie dość że masz piękny ogród, kochasz tak samo jak ja owczarki- też mam, ale jednego to jeszcze mieszkasz na roztoczu - miejscu, które bardzo kocham, bo tam mieszka też moja najlepsiejsza przyjaciółka, którą często odwiedzam.
A brzozy były warte walki...

O widzisz jak fajnie ....to nie są moje rodzinne strony ....ja z centralnej Polski pochodzę ...ale bardzo mimsię tu podoba ...zaczynam się przyzwyczajać do tej ciszyyyyyyy....fajnie że doceniasz moją walkę o brzozy ..też myślę że się opłacało... Zapraszam w takim razie na mój watek.....bedziesz mile widziana.
Zeta 11:54, 20 sty 2013

Magda70 napisał(a)
No proszę...niedostępna byłam wczoraj...i myślałam, że będę gratulować 200 a tu jak grzeczniutko...nono
Zeta przycykała, że nagana od Danusi będzie...hehehehe

No właśnie impreza bez Ciebie to żadna impreza ja wczoraj ...jak już dostałam zgodę na donice....przepadlam na Madżenki linkach