kulki żółte jeszcze można uzyskać z tawuł- no Goldem princess, Goldmund, a maluteńkie- do 30 cm z Golden Carpet. Tawuły są fajne bo dość szybko dają efekt
Magnolio, jak ja to znam. Mój m. o mało mi nie zszedł z powodu ekipy budującej dom. Skońzyło się tym, że to ekipę pożegnaliśmy I teraz m. ma święty spokój i kupę roboty...
Nie awanturuj się z nim, nie poganiaj My poczekamy. Wynagrodzisz nam to z nawiązką Z pewnością.
Uwielbiam czytać Twoje rzeczowe, fachowe rady.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Dzięki Magnoliia za wyczerpującą informacje...kuleczki z tawułek już mam wyglądaja bosko dlatego moje pytanie o inne kuleczki...dzieki zapisałam na wiosnę realizacja
No czekam z niecierpliwością na Twój ogród ...wydaje mi się że Twoja wiedza na temat roslin jest oooolbbbrzrzyyyymiaaaa....ja dopiero raczkuję w tym temacie...ale dążę do celu....wierzę że niedługo zobaczę Twój ogród .... życzę Ci go z całego serca.....bo naprawdę musisz być zapaloną ogrodniczką....siedząc na forum i udzielajac rad innym.....dzieki buziam
Magnolia a to moje tawułkowe kuleczki....
No i na tej rabacie chciałabym coś zmienić .... tu są kulki z tawułek które chcę zostawić i berberys czerwonymjakaś miniaturka ale nazwy nie znam ...no i zielone żurawki ....nie bardzo mi się to podoba myśle może o jakichś stożkach i wokół trawki zamiast tych zielonych żurawek.??????????? Hmmm jak myślicie??