A ja miałam z tą scianą taaaaki problem jak ją ukryć albo wyeksponować .....dla mnie to była masakra którą zrobił projektant ....a teraz okazuje się atutem ????
Fajna ta ściana ! Atut! Ale w tym podświetleniu to każda nierówność widac?
U mnie wszystkie ściany z płyty g-k więc równiutkie i gładziutkie ...tynku nie mam ...
Ja mam wszystkie z GK (dom szkieletowy) ale gładziutkie nie są... Jak sobie ledy nad tynkiem ozdobnym szaro-srebrnym zamontowałam to zawyłam...... I włączam to oświetlenie gdy goście już po 3 drinkach są...
Nie widziałam.... Bo czasami tak szybko piszemy, że nasze wypowiedzi się mieszają.
A tę cylindrice też upatrzyłam. Zatem mam w sobotę kupić zwykłą sansewerię, cylindricę, łosie rogi , palmę córce i coś jeszcze?
Nie widziałam.... Bo czasami tak szybko piszemy, że nasze wypowiedzi się mieszają.
A tę cylindrice też upatrzyłam. Zatem mam w sobotę kupić zwykłą sansewerię, cylindricę, łosie rogi , palmę córce i coś jeszcze?
U mnie Marzena wykończeniówka sie udała ale na budowie kłopoty tez miałam ....bo mój dom właściwie na słupach prawie cały stoi ..... a to juz dla budowlańców niestandardowa metoda .....tylko która standardowa jak ytonga tez ich uczylam kleić