Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 09:50, 28 sty 2013

Lena napisał(a)
"Wnętrzowisko" to świetny pomysł - szczególnie kiedy okres bezkwiatowy
Zeta,"barcelony"i Kare - no masz mnie

No właśnie okres zimowy nudny ...ale jakoś dajemy radę na ogrodowisku .....
Widzę że i ty jesteś miłośnikiem minimalizmu i nowoczesnych wnętrz
Lena 10:13, 28 sty 2013

Ja bardziej skłaniam się ku eklektyzmowi - nowoczesna,biała kuchnia,stylowy żyrandol...tu i ówdzie stary drewniany mebel... i biel ścian!
Uwielbiam wnętrza i zimą dużo buszuję po necie w tym temacie

Tylko potem chora jestem, bo w marzeniach mam wszystko dopieszczone ,a real finansowy nie co inny
Pocieszam się że mam dobry gust - hihihi -czytaj - zbyt drogi!
gierczusia 10:32, 28 sty 2013

Głosuję za wnetrzowkiskiem .... A czy znacie płyn do kabin prysznicowych w5 ??? Mycie prysznica z nim to przeszłosść
Gabrysia_ 10:34, 28 sty 2013

Zeta napisał(a)
Gabrysia Mam takie zdjęcie ale ńiewiem czy Ci pomoże
Mogę zrobić jutro za dnia jak chcesz
Teraz mam tylko takie

Jak chcesz to jutro mi przypomnij to Ci zrobię fotkę samej ściany za dnia

Dzięki kochana,fajny kolor
Jeśli to nie problem,to proszę o zdjęcie w dzień i bliżej ściany
Oo ..ja też mam czarny kominek (czyt.granit)
ana_art 10:40, 28 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Głosuję za wnetrzowkiskiem .... A czy znacie płyn do kabin prysznicowych w5 ??? Mycie prysznica z nim to przeszłosść
jak dla mnie cała seria w5 to rewelacja. Odkryłam ją dzięki dziewczynom z innego forum
Wieloszka 11:36, 28 sty 2013

Zeta, masz równie piękne wnętrza jak ogród! W życiu bym nie wpadła na to, że taka "połamana" ściana może być atutem, ozdobą wnętrza! U Ciebie tak jak u Madżenki - nowocześnie i bardzo stylowo! Będę was kopiować jak... wygram kiedyś w totka Ale przynajmniej mam wzory do naśladowania
Dyskusje około ogrodowe jak zwykle wciągające, ale przy linku do Toma Stuarta-Smitha utknęłam na baaardzo długo
Zeta 13:21, 28 sty 2013

Lena napisał(a)
Ja bardziej skłaniam się ku eklektyzmowi - nowoczesna,biała kuchnia,stylowy żyrandol...tu i ówdzie stary drewniany mebel... i biel ścian!
Uwielbiam wnętrza i zimą dużo buszuję po necie w tym temacie

Tylko potem chora jestem, bo w marzeniach mam wszystko dopieszczone ,a real finansowy nie co inny
Pocieszam się że mam dobry gust - hihihi -czytaj - zbyt drogi!

Taaak gust to mamy taki sam ...ja też jak coś mi się podoba to cena powala mnie na kolana....ale często szukam zamienników....tylko jakość już nie ta.
Zeta 13:23, 28 sty 2013

gierczusia napisał(a)

Kurcze wszyscy polecają to W 5 no muszę koniecznie spróbować ...ja zawsze frosha używalam bo szambo ekologiczne mam więc ....
Zeta 13:27, 28 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Zeta, masz równie piękne wnętrza jak ogród! W życiu bym nie wpadła na to, że taka "połamana" ściana może być atutem, ozdobą wnętrza! U Ciebie tak jak u Madżenki - nowocześnie i bardzo stylowo! Będę was kopiować jak... wygram kiedyś w totka Ale przynajmniej mam wzory do naśladowania
Dyskusje około ogrodowe jak zwykle wciągające, ale przy linku do Toma Stuarta-Smitha utknęłam na baaardzo długo

Dzieki za komplementy aż się zaczerwieniłam
Ta ściana na początku to dla mnie zgroza była ....ale postanowiłam z niej atut zrobić cieszę się że Ci się podoba ....mnie też zaczyna się podobac pomału..
A linki ze zdjęciami ogrodów to dla mnie koszmar ...jak zacznę oglądać to dnia brakuje . No ale dlaczego tylko mi ma byc źle od czasu do czasu dla Was też coś sypnę hehe ...to tak żebyście się nie nudzili zbytnio..... a ten link to akurat od Magnolii
Zeta 13:37, 28 sty 2013

Gabrysia wrzucam kilka zdjęć tej ściany z bliska

Tu nawet widać łapki

I jeszcze takie