Zetka gust masz świetny zatem proszę o doradzanie. Obfocę jutro donice do obsadzania i będę czekać na koncepcje
I jeszcze mam lampy do wymiany w jadalni
I przydałoby sie urządzenie gościnnego
I może sypialnię lekko zliftingujemy???
Zetka gust masz świetny zatem proszę o doradzanie. Obfocę jutro donice do obsadzania i będę czekać na koncepcje
I jeszcze mam lampy do wymiany w jadalni
I przydałoby sie urządzenie gościnnego
I może sypialnię lekko zliftingujemy???
Może założymy wnętrzowisko ??
Toffam Cię zmykaj spać !!
chyba każdy mat tak ma, u mnie na szarym macie też paluchy widać i nie sposób ich gonić ... nawet w desperacji na schodach mleczne szyby zamontowałam bo po miesiącu trzeba było malować...
chyba każdy mat tak ma, u mnie na szarym macie też paluchy widać i nie sposób ich gonić ... nawet w desperacji na schodach mleczne szyby zamontowałam bo po miesiącu trzeba było malować...
A ja mam matowe szyby w drzwiach wewnętrznych i nie mogę sobie poradzić żeby je umyć
A ja mam matowe szyby w drzwiach wewnętrznych i nie mogę sobie poradzić żeby je umyć
też mam takie jedne zarazy z jednej strony mat z drugiej gładkie, czasami myje je denaturatem... tak mi polecono...a na codzień zwykłym płynem do szyb z lidla w5 (uwielbiam!) idzie tego u mnie że hohoh
Dzieki spróbuję ja też mam po jednej stronie mat po drugiej gładkie nigdy nie kupowalam tego płynu ...ja myję Clinem ale powinnam go kupować w baniakach 10 litrowych
Ha porady myciowiska przeczytałam
Używam Clin (myślałam, że nie ma nic lepszego) a teraz będę W5.
Ja mam melble ze szkla w kuchni, drzwi wewnętrzne i ogród zimowy do mycia...
Dlaczego producenci płynów nie wymyslili 5l pojemników przemysłowych
Ha porady myciowiska przeczytałam
Używam Clin (myślałam, że nie ma nic lepszego) a teraz będę W5.
Ja mam melble ze szkla w kuchni, drzwi wewnętrzne i ogród zimowy do mycia...
Dlaczego producenci płynów nie wymyslili 5l pojemników przemysłowych
Madżen ja też mam kuchnie ze szkła ....a okien to nawet nie licze
Jadę wypróbować to W5
Miłego dnia