Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 22:05, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)

A ja mam do was pytanie czy ktoś rozpoznaje te trawki ...?????
Kupiłam je od pewnego Pana bez nazwy po 2 zł
i musiałam przesadzic w cień bo na słońcu je przypalało
No i co to jest za trawka

Trawka supi , już ja Gosia od Kubusia chyba zidentyfikowała ... A ja jak to zobaczyłam , to od razu pomyślałam o tej mojej nieszczęsnej rabacie... I może rzeczywiście uzupełnie te różaneczniki buksikami i trawą ... Bo u Ciebie to zestawienie baaaardzo mi się podoba

Eeeee nie to nie carex na słońcu się przypala trochę i przesadzone są już w inne miejsce...a ta rabata teraz tak wygląda..

Zeta 22:06, 05 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
http://www.ecoterralandscape.com/cgi-bin/ViewTopic.pl?Topic=00-012408cp Zetka zobacz to

Bardzo podobna tylko że moja nie kwitnie....kurcze tyle tych traw już nie ogarniam wszystkich..
Zeta 22:09, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)
A 2 zł za carexa... Kobito , toć Ty interes życia zrobiłaś

Myślisz ?

Pod warunkiem że to carex hihihi
Ja mam inne ceny u tego Pana bo kupuję u niego od poczatku zakladania ogrodu ilosci hurtowe hahaha normalnie sprzedawał po 5
Kasiek 22:17, 05 lut 2013

Swietna ta latarnia,upoluj nastepne o roznych wielkosciach i zrob zbiorowisko latarniowe
Tez dzisiaj kupilam latarnie ale najpierw musze ja skrecic,zostawiam sobie to na jutro dozujac przyjemnosci
Zeta 22:19, 05 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Swietna ta latarnia,upoluj nastepne o roznych wielkosciach i zrob zbiorowisko latarniowe
Tez dzisiaj kupilam latarnie ale najpierw musze ja skrecic,zostawiam sobie to na jutro dozujac przyjemnosci

No to koniecznie pokazuj ...Kasiek a wianek wiosenny już masz??
gierczusia 22:28, 05 lut 2013

Kasiek najpierw ma w planie walkę ze śrubokrętem . ... Ze też u nas nie ma latarni do samodzielnego skręcenia Adam Słodowy i dobromir to moi idole
Kasiek 22:33, 05 lut 2013

Zeta napisał(a)

No to koniecznie pokazuj ...Kasiek a wianek wiosenny już masz??

Nie mam...pozyczysz....?...
U mnie jest taka wichura ze nie ryzykuje wyjscia po galazki na wianek...nie chce znalesc sie nagle w innym miejscu bez mojej zgody i wiedzy
Kasiek 22:34, 05 lut 2013

Gierczusia hahaha no...ze srubokretem na latarnie hihi
Zeta 22:41, 05 lut 2013

U mnie wiało wczoraj i syyypało dzisiaj zmiana.....leje i wieje hahahahahaha
Wieloszka 22:42, 05 lut 2013

Rabata trafffkowa miodzio A latarenka jeszcze bardziej U nas po takich ni śladu, ni popiołu
A carexy najtaniej jak się udało nam na giełdzie upolować to po 3zł za szt. Twoje naprawdę w dobrej cenie!