Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 22:49, 29 gru 2012

anula_wn napisał(a)
Zeta, dziękuję za siną dal pięknie !

Ależ proszę Anulka
aldonaz 22:53, 29 gru 2012

Cudowne miejsce do życia, jak również ogród, który powstał w tak krótkim czasie - jestem pod wrażeniem.
Dasia 23:11, 29 gru 2012

Zeta, my na pewno na tym samym Roztoczu mieszkamy? U mnie już dawno nie ma śniegu, jakieś nędzne resztki w cieniu pod drzewem, czy w rowie można jedynie zobaczyć.
Zeta 23:17, 29 gru 2012

Dasia napisał(a)
Zeta, my na pewno na tym samym Roztoczu mieszkamy? U mnie już dawno nie ma śniegu, jakieś nędzne resztki w cieniu pod drzewem, czy w rowie można jedynie zobaczyć.

Wiesz telepatia o to samo chciałam spytać . Ja mieszkam w lesie w dolince tu zawsze jest zimniej ale jadę dwa km dalej i już prawie śniegu mnie ma jakiś fenomen czy jak ??????? Ale to roztocze najprawdziwsze heheheh
ka1sia 23:19, 29 gru 2012

Melduję, że po przerwie technicznej znów jestem w Twoim pięknym ogrodzie
Ten plan na lenia mi się spodobał, bo jakoś ostatnio wygonić go nie mogę
I zapotrzebowanie na śnieg też składam, bo szaro i buro u mnie Pozdrawiam, Kasia
Zeta 23:24, 29 gru 2012

ka1sia napisał(a)
Melduję, że po przerwie technicznej znów jestem w Twoim pięknym ogrodzie
Ten plan na lenia mi się spodobał, bo jakoś ostatnio wygonić go nie mogę
I zapotrzebowanie na śnieg też składam, bo szaro i buro u mnie Pozdrawiam, Kasia

Właśnie jakoś długo Cię nie było zajżałam do wątku a tam cisza na życzeniach się skończyło ....ale dobrze, że jesteś.
Zeta 23:25, 29 gru 2012

Ta przerwa techniczna to leniem wywołana???
Dasia 23:25, 29 gru 2012

Zeta napisał(a)

Wiesz telepatia o to samo chciałam spytać . Ja mieszkam w lesie w dolince tu zawsze jest zimniej ale jadę dwa km dalej i już prawie śniegu mnie ma jakiś fenomen czy jak ??????? Ale to roztocze najprawdziwsze heheheh

Wiem, wiem, że są tu takie miejsca. Pamiętam jak w liceum jechaliśmy na kulig. W Zamościu już prawie nie było śniegu, a my uparcie, że jedziemy, bo nasza koleżanka, która organizowała wyjazd, twierdziła, że u niej śnieg jest. Wszyscy się z nas śmiali jak wyruszaliśmy, a my mieliśmy super kulig, śniegu w lesie było dużo i choć bardzo mokry był w dobrej zabawie nam to nie przeszkodziło.
Zeta 23:28, 29 gru 2012

No widzisz ty znasz Roztocze więc wiesz taki jakiś mikroklimat czy jak????
Dasia 23:33, 29 gru 2012

W uzdrowisku, czyli Krasnobrodzie na pewno jest mikroklimat, a ja tam byłam na kuligu.