Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Mala_Mi 22:59, 08 maj 2014

Zeta.. Twój ogród wytypuję i polecę też do Mai... nadaje się Robię listę ogrodów do polecenia

Orliki jedne są wysokie, inne niskie... zależy jakie posadziłaś... ale orliki za bukszpanami myślę, że to dobry pomysł
Zeta 07:00, 09 maj 2014

Eee nie ja mam teraz wszystko rozkopane i brak czasu na poprawki na rabatach dopiero się wybieram do końskowoli na zakupy jeszcze korą obsypać rabaty......wszystko narazie rozkopane......ja bym u Mai zobaczyła Sylę Madżen albo Anę
safikey 07:28, 09 maj 2014

Zetka a gdzie kupujesz w Końskowoli?

bo ja robie zakupy w Młynkach u Dębskich
takie większe, te mniejsze to gdzie popadnie - ostatnio pod Rzeszowem fajna szkółkę wypatrzyłam - mieli wielkie rózaneczniki tylko po 18 zł, posadziłam i juz szykuja się do kwitnięcia
Gocha 08:14, 09 maj 2014

safikey napisał(a)

takie większe, te mniejsze to gdzie popadnie - ostatnio pod Rzeszowem fajna szkółkę wypatrzyłam - mieli wielkie rózaneczniki tylko po 18 zł, posadziłam i juz szykuja się do kwitnięcia

Safikey, Zeta - powiedzcie czy tam w Młymkach faktycznie tak dużo roślin jak mają w cenniku na stronie.? Ja właśnie niedawno trafiłam na ślad tej szkółki i zamierzam się tam wybrać. Powiedzcie czy warto jechać?
Zeta 21:26, 09 maj 2014

safikey napisał(a)

Kupuje u Kurowskich ....a większe okazy u Dębskich.....no a doorenbosyni drzewa u Komsty
A pod Rzeszowem gdzie wyczaiłaś szkółkę???
Zeta 21:28, 09 maj 2014

Gocha napisał(a)

Safikey, Zeta - powiedzcie czy tam w Młymkach faktycznie tak dużo roślin jak mają w cenniku na stronie.? Ja właśnie niedawno trafiłam na ślad tej szkółki i zamierzam się tam wybrać. Powiedzcie czy warto jechać?

Roślina mają dużo ale jeśli chodzi o jakość..hmmmm polemizowałabym.....Kurowskich rośliny najpiękniejsze...i nigdy nie miałam problemu z przyjęciem czy jakimś robactwem....
Madzenka 23:14, 09 maj 2014

Zeta napisał(a)
Eee nie ja mam teraz wszystko rozkopane i brak czasu na poprawki na rabatach dopiero się wybieram do końskowoli na zakupy jeszcze korą obsypać rabaty......wszystko narazie rozkopane......ja bym u Mai zobaczyła Sylę Madżen albo Anę

A co rewolucjonizujesz teraz?
aneta230972 23:36, 09 maj 2014

Zeta napisał(a)

.....na końcu swiata ....ludzie nie kupowali buksików bo nie wiedzieli co to jest ....jak kupowałam je to jakaś baba pytała czy to kwitnie......ja mówię że nie ....a ona ....łeeeee....jak nie kwitnie to ja nie biorę hahaha niezły czad myślałam że jaja sobie robi

Się uśmiałam . No cóż takie klimaty.Ha ha ha.
Ale gdyby nie fakt, ze nie kwitną to pewnie byś się nie załapała .
Zetka ależ widoki i przestrzeń u Ciebie. Super .
Zeta 06:28, 10 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

A co rewolucjonizujesz teraz?

Mam dwie duże rabaty do zmiany i kilka niewypałów do przesadzenia
Jedna rabata na wjeździe spędza mi sen z oczu nie mam pojęcia jak ją zaaranżować druga też nie lepsza ;-( może cosik podpowiesz ? U ciebie tak pięknie hmmmmm??
Zeta 06:49, 10 maj 2014

Rabaty do zmiany help
Frontowa przy wjeździe ...nie mogę na nią patrzeć
Cały tydzień się nad nią zastanawiałam i ...nic chciałabym by była reprezentacyjna a nie taki szajs
Tawuły robią wypad na skarpę gdzie zmarz mi suchodrzew reszta nie wiem co z nią poczynić kosodrzewiny mogłaby zostać ale nie musi pomocy
Głowa boli nic nie wymyśliłam
Z tylu jest żywopłot z tuji i dosadziłam z lewej graba ale jeszcze nie widać go