Zetka rozważam czy nie wszcząć postępowania ... za druzgocący nokaut ... bo co z tego, ze pięknem i dorodnością skoro boli tak samo ... albo i bardziej

...
przy dorenbosach utopionych w szałwii az sobie pisnęłam ... ogłupiły niczem koktajl Mołotowa ale zniesłam ...
przeniosłam wzrok na zbocze za ... na którym to ktoś bawił się kolorami ze skutkiem zaiste wybornym ...

...
w łan lawendy ja wbiłam wzrok ... a widok wbił mnie w kanapę ... no fiesz Zetka lawenda ... tak poukładana i grzeczna !!! ... ruszyłam dziesiąt kilo by skonfrontować ten zaiste dostojny widok z polegującą w całej swej metrowości moją lavande i chyba chciałbym by powstała ...

... jesteś za to odpowiedzialna /...
przy domku ... to poszłam po ciacho i moje 7 kilo mniej już widzę jak pedzi i wrzeszczy "i am come back Izabel" ... oczywiście za to tez jesteś odpowiedzialna

... przy domku i tych fotelach przed nim ... obrzydliwie idealne w swej prostocie ...

... nic tylko zalec nań i kontemplować ... Zetka mi lekarz takie zaleganie przepisał

...

...
dumnam była jakąś złudną chwilę bo na surfinie pełne w carexie to ja też sobie wpadłam ... hah !!!

... i co ? czytam bakopa pełna ... a skąd Potffforze bakopę pełną wynorałaś ??? ja się pytam ... roślina dla mnie nieistniejąca a konieczna do donicy w półcieniu ... begonia mi udaje wymarzony aranż a tu masz ... można ? ... można
drugi kawałek ciacha ... nie dodam iź mniamam na Twoją odpowiedzialność bo już wiesz

...