Witaj Ewlinka231281
Żurawki w dwóch odmianach na przemiennie zobaczymy jak poradzą sobie kolejną zimę.Nie są zbyt bujne,sama jestem ciekawa co z nich dalej będzie
Dziękuję za odwiedziny i komentarz
Pozdrawiam
Dziękuję Marto czekam,aż więcej się pokaże główek kwiatów
piękne rabaty, ich różnorodność i kolorot pobudza do radości
a ta kolejna wersja z trawami i żurawkami też ci fajnie wyszła
twój styl jest widoczny, olać cellulit! zima z nim powalczymy, bo teraz szkoda zabierać czas, kosztem relaksu w ogrodzie
twój styl jest widoczny, olać cellulit! zima z nim powalczymy, bo teraz szkoda zabierać czas, kosztem relaksu w ogrodzie
Irenko słońce wytopi tylko jakoś nie ma kiedy na patelnie wskoczyć )))))))
Muszę przyznać,że trudno mi w słońcu z pewnej odległości pokazać,że ładnie kwiatki sobie kwitną .Za jasno,odcienie różu się zlewają i jeszcze nie wszystko w pełni kwitnienia.Może niedługo będzie ładniej Miła
Chyba w przyszłym sezonie nie zdecyduję się na jeden kolor ma być Meksyk i koniec!
Fajna wycieczka po Kazimierzu, troszkę nadrobiłam. W ogóle nie mam czasu na forum, ciągle coś jest do zrobienia.
A moje trawy, co je kupiłam na targach trochę podeschły. Były piękne dwie kępy, ładnie urosły, więc pomyślałam że podzielę i będa 4. Niestety źle to zniosły i mi podeschły mimo że podlewane. Mam nauczkę. Już chyba skończę z tym dzieleniem.
Kwiatuchy masz prześliczne, a w słońcu to rzeczywiście zdjęcia nie najlepiej wychodzą. Ale i tak fajnie , kolorowo
Fajna wycieczka po Kazimierzu, troszkę nadrobiłam. W ogóle nie mam czasu na forum, ciągle coś jest do zrobienia.
A moje trawy, co je kupiłam na targach trochę podeschły. Były piękne dwie kępy, ładnie urosły, więc pomyślałam że podzielę i będa 4. Niestety źle to zniosły i mi podeschły mimo że podlewane. Mam nauczkę. Już chyba skończę z tym dzieleniem.
Kwiatuchy masz prześliczne, a w słońcu to rzeczywiście zdjęcia nie najlepiej wychodzą. Ale i tak fajnie , kolorowo
Witaj Justynko
Kazimierz kocham od zawsze ...
Szkoda,że tak rzadko tam bywam.
Co do traw ja nie dzieliłam i chyba tak powinna wyglądać jak wygląda ...?
Ja pamiętam jak mówił sprzedawca wyjąć,włożyć i nic nie kombinować ...
Ciekawe czy przetrzyma zimę bo miskanty przemarzają
Marto, ja w kwestii cyń - czy masz różne, tzn. wysokie i niskie czy są tylko jedne. U mnie wszystkie równe ale z jednego opakowania.
Wiesz, doszłam do wniosku, że wysiewać muszę tylko w skrzynkach, doniczkach, ew. dobrze oznaczonym poszatkowanym rozsadniku. Wszystko mi się miesza - z chwastami. A Ty jak je wysiewasz? Ja wysiałam teraz za dużo na raz i jest klops.
Zapomniałam wyartykułować, że Twoje rabaty cieszą moje oczy wielce.
I nie mam nic do odcieni i tonacji ale meksyk też fajny dla odmiany - najważniejsze z rozmachem i przepychem!!!!!!!!!
Irenko słońce wytopi tylko jakoś nie ma kiedy na patelnie wskoczyć )))))))
Muszę przyznać,że trudno mi w słońcu z pewnej odległości pokazać,że ładnie kwiatki sobie kwitną .Za jasno,odcienie różu się zlewają i jeszcze nie wszystko w pełni kwitnienia.Może niedługo będzie ładniej Miła
Chyba w przyszłym sezonie nie zdecyduję się na jeden kolor ma być Meksyk i koniec!
Meksyk jest piękny, więc tak zrób wiesz, na fotach nie zawsze uda się pokazać dobrze, czasami w realu jest lepiej