Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

zbigniew_gazda 08:27, 30 lip 2012

Ooooo Marto jak śliczna rabatka. Żurawki bardzo widoczne na tle zieleni . U mnie trawki od Mariusza są to urosną dopiero za 100 lat hi hi hi.
Martek 12:25, 30 lip 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ooooo Marto jak śliczna rabatka. Żurawki bardzo widoczne na tle zieleni . U mnie trawki od Mariusza są to urosną dopiero za 100 lat hi hi hi.

A jakie Zbyszku dostałeś te trawki ?
Welka 12:28, 30 lip 2012

danuta_ napisał(a)
Marto, każdy zachwala trawki, bo to okres kiedy są najpiękniejsze Twoje też pięknie rosną i za rok będą już dorodnymi kępami - późno wychodzą po zimie, ale warto czekać Na prawo tez spojrzałam - żurawki bardzo okazałe - ładnie się odbijają na tle zieleni

Ja to od żurawek z prawej oczu nie mogłam oderwać
Martek 12:36, 30 lip 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

Marto, każdy zachwala trawki, bo to okres kiedy są najpiękniejsze Twoje też pięknie rosną i za rok będą już dorodnymi kępami - późno wychodzą po zimie, ale warto czekać Na prawo tez spojrzałam - żurawki bardzo okazałe - ładnie się odbijają na tle zieleni

Ja to od żurawek z prawej oczu nie mogłam oderwać

Witaj Ewlinka231281
Żurawki w dwóch odmianach na przemiennie zobaczymy jak poradzą sobie kolejną zimę.Nie są zbyt bujne,sama jestem ciekawa co z nich dalej będzie
Dziękuję za odwiedziny i komentarz
Pozdrawiam
Milka 12:54, 30 lip 2012

Martek napisał(a)

Schnie trawnik Tess

Fragment niedoskonałej rabatki 3 -y

Marto- cudne rabaty!!! Cynie też bardzo ładne.

Dziękuję Marto czekam,aż więcej się pokaże główek kwiatów

piękne rabaty, ich różnorodność i kolorot pobudza do radości
a ta kolejna wersja z trawami i żurawkami też ci fajnie wyszła
twój styl jest widoczny, olać cellulit! zima z nim powalczymy, bo teraz szkoda zabierać czas, kosztem relaksu w ogrodzie
Martek 13:01, 30 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Schnie trawnik Tess

twój styl jest widoczny, olać cellulit! zima z nim powalczymy, bo teraz szkoda zabierać czas, kosztem relaksu w ogrodzie

Irenko słońce wytopi tylko jakoś nie ma kiedy na patelnie wskoczyć )))))))
Muszę przyznać,że trudno mi w słońcu z pewnej odległości pokazać,że ładnie kwiatki sobie kwitną .Za jasno,odcienie różu się zlewają i jeszcze nie wszystko w pełni kwitnienia.Może niedługo będzie ładniej Miła
Chyba w przyszłym sezonie nie zdecyduję się na jeden kolor ma być Meksyk i koniec!
justi 13:45, 30 lip 2012

Fajna wycieczka po Kazimierzu, troszkę nadrobiłam. W ogóle nie mam czasu na forum, ciągle coś jest do zrobienia.
A moje trawy, co je kupiłam na targach trochę podeschły. Były piękne dwie kępy, ładnie urosły, więc pomyślałam że podzielę i będa 4. Niestety źle to zniosły i mi podeschły mimo że podlewane. Mam nauczkę. Już chyba skończę z tym dzieleniem.
Kwiatuchy masz prześliczne, a w słońcu to rzeczywiście zdjęcia nie najlepiej wychodzą. Ale i tak fajnie , kolorowo
Martek 16:51, 30 lip 2012

justi napisał(a)
Fajna wycieczka po Kazimierzu, troszkę nadrobiłam. W ogóle nie mam czasu na forum, ciągle coś jest do zrobienia.
A moje trawy, co je kupiłam na targach trochę podeschły. Były piękne dwie kępy, ładnie urosły, więc pomyślałam że podzielę i będa 4. Niestety źle to zniosły i mi podeschły mimo że podlewane. Mam nauczkę. Już chyba skończę z tym dzieleniem.
Kwiatuchy masz prześliczne, a w słońcu to rzeczywiście zdjęcia nie najlepiej wychodzą. Ale i tak fajnie , kolorowo

Witaj Justynko
Kazimierz kocham od zawsze ...
Szkoda,że tak rzadko tam bywam.
Co do traw ja nie dzieliłam i chyba tak powinna wyglądać jak wygląda ...?
Ja pamiętam jak mówił sprzedawca wyjąć,włożyć i nic nie kombinować ...
Ciekawe czy przetrzyma zimę bo miskanty przemarzają
Pszczelarnia 16:57, 30 lip 2012

Marto, ja w kwestii cyń - czy masz różne, tzn. wysokie i niskie czy są tylko jedne. U mnie wszystkie równe ale z jednego opakowania.
Wiesz, doszłam do wniosku, że wysiewać muszę tylko w skrzynkach, doniczkach, ew. dobrze oznaczonym poszatkowanym rozsadniku. Wszystko mi się miesza - z chwastami. A Ty jak je wysiewasz? Ja wysiałam teraz za dużo na raz i jest klops.

Zapomniałam wyartykułować, że Twoje rabaty cieszą moje oczy wielce.

I nie mam nic do odcieni i tonacji ale meksyk też fajny dla odmiany - najważniejsze z rozmachem i przepychem!!!!!!!!!
Milka 16:57, 30 lip 2012

Martek napisał(a)

Schnie trawnik Tess

Irenko słońce wytopi tylko jakoś nie ma kiedy na patelnie wskoczyć )))))))
Muszę przyznać,że trudno mi w słońcu z pewnej odległości pokazać,że ładnie kwiatki sobie kwitną .Za jasno,odcienie różu się zlewają i jeszcze nie wszystko w pełni kwitnienia.Może niedługo będzie ładniej Miła
Chyba w przyszłym sezonie nie zdecyduję się na jeden kolor ma być Meksyk i koniec!

Meksyk jest piękny, więc tak zrób wiesz, na fotach nie zawsze uda się pokazać dobrze, czasami w realu jest lepiej