Styl powiadasz Zbysiu ...)))))Jakiś jest, dowolny )))))))))
Dziękuję jakie kwiaty by u mnie nie rosły to dbam o wszystkie cynie po prostu mam bo dotrzymują kroku daliom do przymrozków ...
Pozdrawiam i ja jeszcze niedzielnie
Phi.. też mam takie fragmenty niedoskonałości... w ogrodzie, bo na szczęscie celulitu nie odziedziczyłam po nikim w rodzinie, bo nikt nie miał Wystarczą grube nogi.... i parę innych niedoskonałosci....
Piętrowa rabatka jest super
Ewelinka231281 ,
Witam nowego gościa serdecznie
Temat cellulitu to tak z okazji pytania Tess co mam brzydkie ))))))))))) I uważam za zamknięty więc klubu nie będzie
Jak wyżej napisałam szanownemu,drogiemu Zbysiowi,cynie kwitną do pierwszych przymrozków tak też mają dalie i ten duet co roku u mnie na rabacie słonecznej (jednorocznej),króluje.
Inne kwiaty to tak zależy od mojego widzi mi się kiedy jestem gdzieś na zakupach Lubię jak na trzeciego dochodzą później mieczyki wplątane po między
Pozdrawiam cię bo widzę ,że się zagadałam ...
Phi.. też mam takie fragmenty niedoskonałości... w ogrodzie, bo na szczęscie celulitu nie odziedziczyłam po nikim w rodzinie, bo nikt nie miał Wystarczą grube nogi.... i parę innych niedoskonałosci....
Piętrowa rabatka jest super
Dzięki Aniu.
Masz w takim razie szczęścieChociaż to draństwo jest z jedzenia jakie nam serwują również
Przeszłam się po wątkach i każdy zachwala swoje trawki Ja mam obrzeże stworzone w tym sezonie.Jeszcze nie bujne,ale jest.To fragment najsilniejszy )))))))Proszę patrzeć na lewo
Marto, każdy zachwala trawki, bo to okres kiedy są najpiękniejsze Twoje też pięknie rosną i za rok będą już dorodnymi kępami - późno wychodzą po zimie, ale warto czekać Na prawo tez spojrzałam - żurawki bardzo okazałe - ładnie się odbijają na tle zieleni
Marto, każdy zachwala trawki, bo to okres kiedy są najpiękniejsze Twoje też pięknie rosną i za rok będą już dorodnymi kępami - późno wychodzą po zimie, ale warto czekać Na prawo tez spojrzałam - żurawki bardzo okazałe - ładnie się odbijają na tle zieleni
Dziękuję Danusiu
Te moje trawki chyba tak późno nie wychodzą ...?
To chyba zimozielone turzyce, o ile mnie oczy nie mylą
Powiedzmy,że się prezentują elegancko w zimie Turzyce i Dans,ale ponieważ podzieliłam obie odmiany to jeszcze nie widać dorodnych kęp .Pierwsza turzyca od żurawek jest mateczną mam ją od lat ,Dans ma ładne rozłogi Nie mogłam dostać u mnie tej turzycy bo nie nowość ...Dlatego dzieliłam