Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Elfik 23:21, 27 sie 2012

Martek napisał(a)
Ale dziewczyny ściemniają ...

Nooo, jak możesz, o Matko!!! Właśnie i ja miałam wywnętrzyć się w zachwytach, ale teraz, to ja tylko powiem aaach!!!!!!!!! ojojojojkuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! ..Jakbyś ogrodnika miała!
an_tre 23:26, 27 sie 2012

Marta jestem zachwycona twoim ogrodem, weszłam pospacerować i wyjść mi się nie chce cudowne kolory, mam wrażenie, że za chwile rozkołyszą się na wietrze cudnie tam masz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Pwl 00:16, 28 sie 2012

Martek napisał(a)

Normalnie wzór konspekt

Dziękuję Może jeszcze nie wzór,ale idzie ku dobremu ...

Oj Martek, wpadłem i co widzę? Perfekcyjne kanciki! Super robota Proszę o więcej pewności siebie!
Martek 00:30, 28 sie 2012

Pwl napisał(a)

Normalnie wzór konspekt

Dziękuję Może jeszcze nie wzór,ale idzie ku dobremu ...

Oj Martek, wpadłem i co widzę? Perfekcyjne kanciki! Super robota Proszę o więcej pewności siebie!

Powiedziałabym,że jestem już za stara na zmiany osobowości,ale słyszałam Pawle,że po 60-e kobieta wychodzi z domu nie patrząc w lustro i zdobywa świat ))))))))

Dziękuję za miły komentarz i odwiedziny serdecznie pozdrawiam
Martek 00:32, 28 sie 2012

an_tre napisał(a)
Marta jestem zachwycona twoim ogrodem, weszłam pospacerować i wyjść mi się nie chce cudowne kolory, mam wrażenie, że za chwile rozkołyszą się na wietrze cudnie tam masz

Aniu dziękuję ,jeszcze troszkę muszę to sobie tak poukładać,żeby dorównać twoim kolorom w ogrodzie.Nie wspomnieć i ilości odmian piękności
Przesyłam całusa
Martek 00:40, 28 sie 2012

Elfik napisał(a)

Ale dziewczyny ściemniają ...

Nooo, jak możesz, o Matko!!! Właśnie i ja miałam wywnętrzyć się w zachwytach, ale teraz, to ja tylko powiem aaach!!!!!!!!! ojojojojkuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! ..Jakbyś ogrodnika miała!

Mój Elficzek mnie odwiedził ...
Ja dziś byłam u ciebie Elżbietka
Marne te moje muły,ale jak jeszcze powymyślam sobie takich rabatek to się wzmocnię ))))
Będąc na spacerze z suczką, sobotniej nocy wyplewiłam świętej pamięci sąsiadowi taki pasek wąski rabatki przed ogrodzeniem ))) Pomyślałam,że będzie mu tam lepiej jak "Niewidzialna ręka"zrobi porządek na niedzielę
Ja tak już mam pogoda była tak wspaniała,że się nie chciało wracać do domu
Buziak wielki w skrzydełka

Elfik 10:48, 28 sie 2012

Przedobra dusza z Ciebie Martusiu...
Tess 10:55, 28 sie 2012

Martek, to Ty masz trawnik? I to taki cudny? I kanciki też masz???
Ja myślałam, że tylko kolorowe rabaty..

No, pieknie Normalnie pięknie Dlaczego ten zakątek dotąd ukrywałaś?
Martek 12:20, 28 sie 2012

Elfik napisał(a)
Przedobra dusza z Ciebie Martusiu...

E tam w trans porządków wpadłam świeciła latarnia ja mam u siebie ciemności egipskie ...
Zastanawiałam się tylko czy ktoś mnie nie widzi i o szaber jaki nie podejrzewa )))))))))
Sąsiad miał zawsze wszystko elegancko porobione i tak zostawił jesienią ...Teraz nie ma kto się tym opiekować,a z nasion wysypały się nagietki i żeniszki z pomiędzy których wyglądają już listki szafirków ...
Martek 12:26, 28 sie 2012

Tess napisał(a)
Martek, to Ty masz trawnik? I to taki cudny? I kanciki też masz???
Ja myślałam, że tylko kolorowe rabaty..

No, pieknie Normalnie pięknie Dlaczego ten zakątek dotąd ukrywałaś?

Tess tu był sam trawnik nie powiem zawsze wypielęgnowany.Zawsze oznacza jakieś ponad 12 lat tyle co tu mieszkam.Za domem też trawa i kilka iglaków było.Tu trzeba zmian na lepsze ...,ale to nie moja broszka mamy odmienne priorytety z moją T
Serce mi pęka,ale jakoś trzeba zacisnąć zęby i robić swoje na przodzie
Tyle się na słuchałam,że szczęściu trzeba pomagać,brać sprawy w swoje ręce to nie takie łatwe
Bo ten skrawek ziemi to jest moje szczęście ...
No oczywiście zaraz po dzieciakach ))))))