Lukas
23:01, 28 gru 2012
Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam sie Łukasz, mam 17 lat i na Ogrodowisku jestem już od około roku po tym jak zobaczyłem po raz pierszy Danusie i jej piękny ogród w programie Maja w Ogrodzie. Od razu wiedziałem, że to jest miejsce którego szukałem. Bardzo szybko przestudiowałem watek Ogrodu nie tylko bukszpanowego i zakochałem się w nim. Postanowiłem zostać cichym słuchaczem i podglądać piękne ogrody jakie się tutaj znajdują (a jest ich bardzo dużo i mam kilka swoich ulubionych ale o tym innym razem)
Ogrodami interesuje się od najmłodszych lat i od zawsze lubiłem strzyżone formy roślin (m.in ogrodowe bonsai, a teraz zwłaszcza strzyżone bukszpany i cisy). Mam nadzieje,że już niebawem założe wątek o moim ogrodzie lecz niestety nie będzie on wielki z racji, że dopiero zaczynam go tworzyć. Oczywiście w miarę czasu, możliwości i pozwolenia reszty domowników.
Pozdrawiam gorąco
Ogrodami interesuje się od najmłodszych lat i od zawsze lubiłem strzyżone formy roślin (m.in ogrodowe bonsai, a teraz zwłaszcza strzyżone bukszpany i cisy). Mam nadzieje,że już niebawem założe wątek o moim ogrodzie lecz niestety nie będzie on wielki z racji, że dopiero zaczynam go tworzyć. Oczywiście w miarę czasu, możliwości i pozwolenia reszty domowników.
Pozdrawiam gorąco