Ja już przy kawce to wpadłam w odwiedziny jesteś moją bratnią dusza bo przez 20 lat dzialeczka pracownicza była moją odskocznią od blokowiska to jedna fotkę aż mi sie łezka w oku kręci bo dopiero na jesieni odstąpilismy ją - Miłego dnia
Ale piękne kwiaty miałaś, szczególnie te lilie ,to chyba św.Józefa czy tak jakoś się one nazywają
Mówisz ,,bratnia dusza",bo ty nawet nie wiesz jak ja bardzo blisko mieszkam ciebie
Zaglądam
ciemiernik cudny, w zeszłym roku kupowałam białe, ale gdyby były seledynowe chętnie bym złapała się na taki kąsek. Nie wiem tylko czy mi przetrwały.
Wogóle to uwielbiam seledyny i fiolety
Bogusiu oglądam Twoje kolory i kwiaty. I rzuciło mi się w oczy...dostałam od Ciebie takiego ciemiernika chyba, na skarpę kazałaś mi go posadzić...kiedy on kwitnie? Chyba niedługo jakoś? I kiedy powinnam zobaczyć zawiązki kwiatów? U mnie same listki są.
OOOOO OOOo Bogusiu mam też ciemierniki ale cóś z nimi nie tak i nie wiem co Jak gdzieś czytałam to latem lubią cień a potem słońce a wiem że nie lubią przesadzanie to jak znimi jest mam je drugi rok Już widziałam zalązki kwiatków iiiiiiii-------mróz je przydybał Co z nimi będzie Odpisz mi u mnie będę wdzięczna -----bo to żciąga budziet