Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

danuta_szwajcer 05:12, 24 maj 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Nie bylo mnie na działce prawie tydzień a tu wszystko zakwitło
Ismena.

Czosnek ozdobny

Piwonia

Witaj Bogusiu Ismena piękna Ale czosnki masz cudne i szkoda, ze sie nie załapałam A rh zachwyca rozmiarem i kolorem Piwonie tez widze u mnie rozkwitają ale powali ich deszcz bo zapowiadają no i zimnica okropna jest. Piękny u Ciebie maj Pozdrawiam

boguslawa_ma... 18:18, 24 maj 2013

Dwa dni byłam w Ustroniu ale zimno i deszcz pogonił nas do domu ,ale o targ musiałam zahaczyć
no bo jak by innaczej,a to nowe nabytki i lilie kupiłam po 2 zł ale czy one jeszcze urosną chyba zakwitną na wszystkich św.

To lewizja widziałam u kogoś na ogrodowisku

To ma być lotos do doniczki roślinka wisząca

boguslawa_ma... 18:22, 24 maj 2013

Żurawka NN

HostaNN

Szałwie

Azalia Limette
danuta_szwajcer 02:41, 25 maj 2013

Ale fajne zakupy Bogusiu zrobiłas to zaraz Ci lepiej na duszy zapewne i ta wstretna zimnica mniej denerwuje? Lewizja lubi słonko i osłoniete miejsce aby Ci nie wymrozilo jej alejak dobrze posadzisz to pięknie sie rozrasta i kwitnie A lilie powinny nadgonic i zakwitną tylko miesiac pozniej Taką samą żurawke kupiłam ostatnio na targu u nas ale tez nn Miłej soboty i pogody abys umiała to posadzic wszystko
boguslawa_ma... 06:42, 25 maj 2013

Danusiu dzięki za informacje o ,,lewizji' wsadze w słońcu i zaciszu a na zimę przykryje może liśćmi
nic o niej nie wiedziałam może nawet u ciebie widziałam nie pamiętam na tych targach
mają różnych kwiatów ale nie znają nazwy albo mają jedną etykiete tak jak na żurawce
nie chciał dać pamiętalam nazwe a jak przyjechałam do domu już nie wiedziałam-skleroza
Kindzia 07:21, 25 maj 2013

Ale piękne zakupy! I jaka azalia wielkokwiatowa! O lilie się nie martw, zakwitną spokojnie Żurawka chyba do cienia...ale wielka, podzielić możesz Dorodne te sadzonki, warto było kupić!

Dobrej pogody i słoneczka na dzisiaj
Pokaż, jak posadzisz
boguslawa_ma... 07:27, 25 maj 2013

Kasiu ta azalia 18 zł. a reszta po 3 i 4 zł.żurawkę dam do cienia ,azalie też chce dać do cienia
gierczusia 13:13, 25 maj 2013

Ale fajne zakupy Bogusiu ... Po raz kolejny stwierdzam ,że kofam hosty .., to nic ,że nazwa nieznana , ale jaka to piękność
gierczusia 13:14, 25 maj 2013

A 3. 4 zł toż to śmieszna cena .... A tu w centrum aglomeracji łupią nas gdzie popadnie
gierczusia 13:15, 25 maj 2013

Ismeny wcale nie znam.. .. A ona jest na moim celowniku , bo jest biała .. A kwiaty ma śliczne .. Zrób fotkę calutkiej roślinki i napisz coś o niej , plizzz